Vacature Inpakker

Inpakker in Spijkenisse

Functieomschrijving

Bij Van Doorn in Spijkenisse vliegen de koekjes je om de oren. Van Zeeuwse Speculaas tot Koffiekoekjes. Alles zie (en ruik!) je voorbijkomen! Vliegensvlug weet je alle koekjes te verpakken terwijl je gezellig met je buurman of buurvrouw aan het kletsen bent. Je krijgt een super goed salaris van €14,97 bruto per uur en nog extra toeslag in de avond en nacht. Wie wil dit nu niet?! Pak er een koekje bij en lees vlug verder wat deze functie als inpakmedewerker jou nog meer te bieden heeft!

Wat bieden wij jou
  • Een super goed salaris: €14,97 bruto per uur.
  • Na 18.00 uur een toeslag van 38% extra!
  • Wekelijks je salaris uitbetaald.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • De hele dag tussen de lekkerste koekjes!
Wie ben jij

Zei er iemand koekjes? Jammieeee! Bij van Doorn is het belangrijk dat je in ieder geval Nederlands spreekt. Maar als inpakmedewerker vinden wij het ook belangrijk dat jij:

  • Minimaal 3 dagen beschikbaar bent in 3 ploegen;
  • Minimaal 18 jaar oud bent en uit de omgeving van Spijkenisse komt.
Wat ga je doen

1 pak koekjes, 2 pakken koekjes, 3 pakken koekjes… Hoppa! Ineens zijn er wel 50 pakken koek voorbij gekomen! Aan jou de taak als inpakmedewerker om aan de lopende band alles bij te houden. Zitten er kapotte koekjes tussen? Deze vervang je vliegensvlug door hele koekjes. Tussendoor nog alle koekjes rechtleggen en natuurlijk de machine controleren. Laat jij niet één pak koekjes ontglippen? Dan past dit werk helemaal bij jou!

Aan het einde van de lopende band moeten de pakken koek natuurlijk ook ingepakt worden. Je vouwt de doos uit en legt de pakken koeken erin. Nog even de dozen door de machine dicht laten plakken en alles stapelen maar!

Tijdens de werkzaamheden kun je lekker kletsen met je collega’s. Weet jij gezelligheid en concentratie op je werk te combineren? De ideale balans als inpakmedewerker!

Waar ga je werken

De koekjes die bij Van Doorn in Spijkenisse worden gemaakt, kun je vinden in de supermarkt bij jou om de hoek. Grote kans dus dat jij deze al eens op hebt!

Daarnaast hebben ze ook klanten in het buitenland. Ben je op vakantie naar bijvoorbeeld Noorwegen? Check even of je de koekjes die jij hebt ingepakt ook hier kunt vinden!

Plezier op de werkvloer is erg belangrijk en ook de pauzes zijn erg gezellig. Lekker kletsen over het weekend of over de kids die volgende week een leuk project op school hebben.

Sollicitatie

Kan jij niet wachten om te starten als inpakmedewerker? Snappen we! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je een vraag? Bel of app ons op 076-5211818 of stuur een mail naar recruitment.zuidwest@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:productiemedewerker
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via recruitment.zuidwest@tempo-team.nl of 076-5211818. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Inpakker Tempo-Team 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures