Vacature Grondwerker/Rioleur

Grondwerker/Rioleur in Goudswaard

Logo De Regt Grond Infra Groen BV 02

Vacature

grondwerker/rioleur

Wil jij graag meewerken aan het uitvoeren van reconstructies en herinrichtingsprojecten binnen en buitenstedelijk in de grond-, weg- en waterbouw? Er is geen mooiere organisatie, dan De Regt Grond Infra Groen B.V. , om eens bij aan tafel te schuiven voor een goed gesprek. Onze organisatie is groeiend en ambitieus genoeg voor een professionele start of switch van jouw carrière.

Wat ga je doen?

Als grondwerker/rioleur bij De Regt Grond Infra Groen B.V. is geen dag hetzelfde. Je werkt mee aan het uitvoeren van reconstructies en herinrichtingprojecten binnen en buitenstedelijk in de grond-, weg- en waterbouw. Je werkt hierbij in teamverband en bent samen met je collega's dagelijks actief met de aanleg en onderhoud van onze grondwerk- en rioleringsprojecten.


BRL SIKB De Regt Grond Infra Groen

Functie:grondwerker
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Regt Grond, Infra, Groen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Grondwerker/Rioleur De Regt Grond, Infra, Groen 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures