Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Zorg

Functioneel Applicatiebeheerder Zorg in Dirksland

 • Redactie Middelharnis
 • 12-12-2023

Functioneel Applicatiebeheerder Zorg in Dirksland

Functioneel applicatiebeheerder Zorg

Ben jij helemaal op je plek in de digitale wereld en is het inrichten, beheren en vernieuwen van zorgapplicaties jou op het lijf geschreven? Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en zelfstandig? Dat komt goed uit, want voor ons ziekenhuis in Dirksland zijn wij zijn op zoek een functioneel applicatiebeheerder zorg!

Wat ga je doen?
Jouw primaire taak is het beheren van het elektronisch cliëntendossier PluriformZorg en het aanverwante cliëntportaal. Daarnaast voer je ook beheertaken uit voor andere applicaties die in de zorg gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan: BeterDichtbij, ZorgDomein en VIPLive. Voor jou is het een uitdaging om de systemen zo optimaal mogelijk in te richten! Ook komen jouw communicatieve skills om de hoek kijken. Jij bent namelijk het primaire aanspreekpunt voor de zorg. Daarnaast verzorg jij de opleidingen en handleidingen voor de zorginformatiesystemen zodat de zorg optimaal met deze tools aan de slag kan gaan. Tevens fungeer jij als spil in het web in het speelveld van gebruikers, key-users, het management en interne- en externe leveranciers. Natuurlijk ben jij proactief in de benodigde afstemming met deze belanghebbenden, klantgerichtheid zit in jouw genen! In jouw takenpakket zit verder het verzorgen van data-aanleveringen vanuit de systemen, het treffen van preventie en correctieve maatregelen in het beheer van zorgapplicaties en het signaleren van risico's en mogelijke verbeteringen. Kortom, als dit geen veelzijdige baan is?!

Je maakt onderdeel uit van het team applicatiebeheer dat onder de afdeling informatiemanagement valt. In een gezellige en informele sfeer werk je intensief samen met je naaste collega beheerder van het ECD. Samen met het team bouw je aan het professionaliseren van de beheerprocessen van de informatievoorzieningen binnen CuraMare.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.047,- en maximaal €4.324,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 50 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Per 1 december stijgen de lonen in de CAO Ziekenhuizen met 5%.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Wij zorgen ervoor dat je wordt getraind in de inhoudelijke systemen, maar ook in het werk als applicatiebeheerder.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma en je hebt ervaring als applicatiebeheerder of consultant, bij voorkeur ervaring binnen de gezondheidszorg.
 • Je krijgt energie van het digitaliseren en optimaliseren van processen, het bieden van ondersteuning in digitaal werken en het ondersteunen van de klanten op een enthousiaste en klantgerichte manier.
 • Je bent van nature leergierig aangelegd en je ziet verbanden tussen verschillende vragen en problemen.
 • Je bent initiatiefrijk en een teamspeler, waarbij kennisdeling en -overdracht essentieel is.
 • Je bent pragmatisch, daadkrachtig en resultaatgericht.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als functioneel applicatiebeheerder bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar onze teamleider Servicedesk/ICT-dienstverlening, Martijn van den Berg, via: . Hij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Functie: functioneel applicatiebeheerder zorg Startdatum: 30-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3047 - 4324 Uren per week: 36 - 36 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend.

Functie:functioneel applicatiebeheerder zorg
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Functioneel Applicatiebeheerder Zorg CuraMare 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures