Vacature Zorgcoördinator Kindergeneeskunde

Zorgcoördinator Kindergeneeskunde in Dirksland

Zorgcoördinator Kindergeneeskunde

24-32 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Voor de kinderafdeling zoeken wij een enthousiaste zorgcoördinator! Je bent iemand die niet terugdeinst voor een beetje verantwoordelijkheid en wiens doel het is de kwaliteit van de zorg elke dag te helpen verbeteren. Een gesprek met een medisch specialist, een collega die jou in het voorbijgaan even aanschiet en de zorg voor patiënten, jij hebt het allemaal onder controle! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Wat ga je doen?
Als zorgcoördinator houd jij je niet alleen bezig met je dagelijkse taken als zorgprofessional, maar ben jij er ook voor het team! Jij bent voor jouw collega's dé persoon waarbij ze altijd terecht kunnen, en die hen ook stimuleert om mee te denken over hun ontwikkeling. Je begeleidt ongeveer 15 FTE aan collega's in dagelijkse werkzaamheden, scholing en verzuim. Daarnaast adviseer en informeer je de leidinggevende over ontwikkelingen en knelpunten in het team en het vakgebied. Door je werkzaamheden als zorgprofessional heb je constant aansluiting met de werkvloer en weet je wat er speelt in de praktijk. Jij bent bekend met het motiveren en coachen van jouw collega's en jij weet weerstand te herkennen en dit om te buigen naar positiviteit en vooruitgang.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent een ervaren hbo-verpleegkundige.
 • Je hebt een afgeronde managementopleiding (op hbo-niveau) of je bent bereid om deze te volgen.
 • Je bent een gespecialiseerd kinderverpleegkundige met HCN of je bent bereid deze te volgen.
 • Je bent een voorbeeld voor collega's, jou wordt regelmatig om advies gevraagd.
 • Je hebt de vaardigheden coachen, begeleiden en functioneel aansturen prima onder de knie.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel wanneer nodig.
 • Je kan relativeren en je staat stevig in je schoenen, jou krijgen ze niet snel gek.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

|
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als zorgcoördinator bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 29 januari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via: . Zij beantwoordt je vragen vraag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het werk zelf is niet heel ingewikkeld en het verdient beter dan de gemiddelde vakkenvuller.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:zorgcoördinator kindergeneeskunde
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Zorgcoördinator Kindergeneeskunde CuraMare 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures