Vacature Teammanager Laboratorium

Teammanager Laboratorium in Dirksland

Redactie Goeree-Overflakkee 03-02-2024

Teammanager Laboratorium in Dirksland

Team Laboratorium

Wat ga je doen?
Jij vervult een belangrijke rol in het laboratorium! Jij begrijpt dat de zorg prioriteit nummer één is en dat de best mogelijke zorg alleen geleverd kan worden als het personeel tevreden is en zij hun werk goed kunnen doen. Als team ondersteun je op die manier het zorgproces. Jij geeft als team leiding aan de analisten van het laboratorium. De vorming van een hecht team en het optimaliseren van processen zijn belangrijk voor jou! Je coacht en inspireert jouw team, je geeft hen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Met elkaar streven jullie ernaar het beste resultaat te behalen voor zowel de patiënt als de afdeling. Je weet met jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en expertise een hecht team vol werkplezier te smeden. Je geeft niet alleen sturing aan het lab, maar ook ben je aanspreekpunt voor de kliniek, waarmee je veel contact hebt over alle lopende processen. Jij bent besluitvaardig, proactief en je werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Met hart en hoofd weet jij de zorg continue te optimaliseren en zorg je voor draagvlak en ruimte om het beste uit het team te halen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.736,- en maximaal €5.473,- bruto (FG 60) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving met veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor persoonlijke- en teamontwikkeling.
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over een relevant diploma op hbo-niveau en je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management, c.q. bedrijfskunde.
 • Je hebt bij voorkeur leidinggevende ervaring binnen de gezondheidszorg.
 • Je hebt bij voorkeur een medische (laboratorium) achtergrond.
 • Je durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig.
 • Je bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl


Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar de via: of de . of dr. L. van der Heul (via secretariaat ). Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:


Functie: teammanager laboratorium Startdatum: 01-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3736 - 5473 Uren per week: 32 - 36 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend.

Functie:teammanager laboratorium
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3736 – 5473
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Teammanager Laboratorium CuraMare 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures