Vacature Senior Accountmanager

Senior Accountmanager in Middelharnis

Senior Accountmanager PIM

XSARUS | Digital Commerce • Full-time • Middelharnis, South Holland, Netherlands • 1m geleden

Opleidingsniveau: HBO

Carrièreniveau: Ervaren (> 2 jaar)


INTRODUCTIE

Ben jij er klaar voor om de digitale groeiambities van onze klanten naar een hoger niveau te tillen? En om onze marktpositie verder uit te bouwen? Bij XSARUS zijn we voortdurend op zoek naar de grenzen van wat mogelijk is met PIM-systemen om de e-commerce van onze klanten naar een ongekend niveau te tillen. En jij? Jij bent de sleutel in dit verhaal. Als onze nieuwe Senior Accountmanager PIM ga jij het verschil maken, klant voor klant, deal na deal.

Je duikt in de wereld van Akeneo, Contentserv en inriver, waar jouw advies gewaardeerd wordt en ook van cruciaal belang is. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van ons klant-portfolio; je weet mensen te bewegen, de vraag achter de vraag te achterhalen en je bent een meester in relaties. Dagelijks sta je in contact met fabrikanten, wholesalers en retailers. Aan jou de uitdaging om hen te binden, boeien en te overtuigen van de toegevoegde waarde van de PIM-systemen die de XSARUS PIM Masters implementeren!

PROFIEL

Waarde toevoegen doe je zo

- Omzetgroei realiseren? Laat dat maar aan jou over. Door het aantrekken van nieuwe PIM-klanten en het onderhouden van relaties met bestaande PIM-klanten, weet jij continu nieuwe projecten binnen te slepen.

- Met de strategische accountplannen die jij ontwikkelt en uitvoert, weet jij ons en onze klanten telkens weer te verrassen en te overtuigen.

- Voor PIM-prospects ben jij het eerste aanspreekpunt. In samenwerking met onze PIM-partners geef je overtuigende demo's en presentaties.

- Goede klantrelaties vind jij belangrijk. Jij houdt geregeld contact en bent op de hoogte van alles wat er bij jouw klanten speelt.

- Je haalt plezier uit het samenwerken met ons marketing en PIM-team. Samen zorg je dat onze diensten naadloos aansluiten op de klantbehoefte en creëer je marketingcampagnes die bijdragen aan leadgeneratie en merkbekendheid.

- Je weet wat er speelt in de markt, bezoekt relevante events en beurzen en houdt continu je ogen open voor nieuwe kansen.

Dit neem jij mee

- Door jouw ervaring in accountmanagement (> 5 jaar), heb jij een bewezen trackrecord in het behalen van verkoopdoelstellingen en het uitbreiden van een klantenbestand.

- Technisch kennis? Check! Je hebt ervaring met de verkoop van Enterprise SaaS Software, beschikt over kennis rondom CRM-tooling en bent idealiter bekend in de PIM-sector.

- Qua communicatieve vaardigheden beschik jij over het talent om elke keer weer op verschillende niveaus relaties op te bouwen en te onderhouden.

- Klanten en evenementen bezoeken? Daar krijg jij energie van! Met veel plezier stap jij in jouw leaseauto om bij die ene klant of dat evenement aanwezig te zijn.

AANBOD

Jouw bijdrage wordt gewaardeerd. En beloond.

- Competitief salaris . Jouw kennis en ervaring zijn goud waard. Hier hoort uiteraard een passend salaris bij.

- Leaseauto . Met het leasebudget dat je krijgt, zoek je een auto uit die bij jou past en waarmee je onze (potentiële) PIM-klanten bezoekt. Uiteraard mag je deze auto ook privé rijden.

- 25 vakantiedagen . Om te ontspannen en tijd te spenderen met je dierbaren, zodat je vol frisse moed weer terug komt.

- Solide pensioenregeling . Deze groeit met je mee en XSARUS betaalt een groot deel van de premie, want jouw toekomst doet ertoe.

- Fijne bedrijfscultuur. Waarin iedereen elkaar kent, we samen lunchen en samen leren, waarin we nuchter zijn, voor elkaar klaar staan én waarin we genoeg leuke activiteiten doen (zoals VR-gamen, pizzasessies, volleybaltoernooi en strandactiviteiten)

En dit is nog maar het begin. Lees hier hoe we jouw inzet nog meer belonen: www.xsarus.nl/werken-bij/wat-te-verwachten/

PROCEDURE

Jouw toekomst bij XSARUS

Een echte specialist worden binnen jouw vakgebied? Dat kan! De diverse programma's binnen de XSARUS Academy helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Of dit nou die ene opleiding is die je al zo lang voor ogen had, een vaardigheidstraining of gewoon een flinke brainstormsessie met collega's waarin je de diepte in gaat over die nieuwe tool. Jij bepaalt hoe jouw leerpad eruit ziet. Benieuwd waar jouw collega's in de verschillende teams zich iedere dag mee bezig houden? Tijdens de XSARUS Demo Day word je helemaal bijgepraat. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS.

Over XSARUS

XSARUS. Ontstaan in 2000, klein begonnen, opgezet door Paul, Daniël en Bram. Zij zijn vanaf het eerste uur nauw betrokken en vormen de fundering die onder de XSARUS-propositie en -bedrijfsvoering ligt. Deze constante factor zorgt voor rust en gecontroleerde groei. Mede hierdoor hebben we ons ontwikkeld tot een digital commerce agency met meerdere specialisaties onder één dak. Met een enthousiast team van 95 collega's zorgen we voor ultieme groei en blije klanten die uitblinken in hun (online) business. Samen is dan ook echt samen, waarbij ieder elkaar aanvult en versterkt vanuit zijn eigen expertise en elkaar elke dag een stukje beter maakt. Wil je meer weten over XSARUS, onze cultuur en hoe jouw carrière eruit zou kunnen zien bij ons? Neem dan vooral een kijkje op onze website!

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar of bel . Bij wederzijdse interesse nodigen wij je uit voor een kennismaking, waarbij we jou (onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders) graag leren kennen. En we vertellen natuurlijk alles dat je wilt weten over deze functie en XSARUS als werkgever.Functie:accountmanager
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emerce via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Senior Accountmanager Emerce 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures