Vacature Communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker in Zuidland

 • Ook op zaterdag bereikbaar
 • Grote voorraad onderdelen
 • Garant voor de beste service

 • Pols logo

 • Marketing- en Communicatiemedewerker Medior

Werken bij Pols

Marketing- en Communicatiemedewerker Medior

Zuidland

22,5 - 37,5 uur

MBO4/HBO werk- en denkniveau

Ik wil solliciteren

Deze vacature is geplaatst op 31 mei 2024

Marketing

Als Marketing- en Communicatiemedewerker bij Pols speel je een centrale rol in zowel onze digitale marketinginspanningen als in onze bredere communicatiestrategieën. Je beheert en optimaliseert onze websites, creëert boeiende content voor sociale en traditionele media, en werkt nauw samen met diverse teams om onze marketingprojecten van concept tot uitvoering te brengen. Ben je klaar om deze uitdagende rol aan te gaan? Lees snel verder en sluit je aan bij ons dynamische team.

Wat doe je als Marketing- en Communicatiemedewerker Medior

Je beheert dagelijks onze websites en zorgt ervoor dat de content actueel blijft, inclusief het plaatsen van nieuwe productinformatie en media. In samenwerking met ons marketingbureau ontwikkel je effectieve digitale advertentiecampagnes en analyseer je hun prestaties om onze marketingstrategie te optimaliseren. Daarnaast creëer je persberichten en nieuwsbrieven, en onderhoud je actief onze social media kanalen om onze online aanwezigheid te versterken. In deze rol is zelfstandigheid belangrijk en geen dag is hetzelfde.

Met wie werkt je samen?

Als Marketing- en Communicatiemedewerker werk je nauw samen met je collega op de marketingafdeling en heb je regelmatig interactie met teamleden van andere afdelingen om marketingmaterialen en -campagnes te coördineren. Je werkt ook samen met externe partners en leveranciers, waaronder webontwikkelaars en ons marketingbureau.

Wat breng je mee?

 • Minimaal MBO4/HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring in marketing en communicatie.
 • Taalkundig sterk en een scherp oog voor digitale trends.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Technische vaardigheid met CMS.
 • Creatief in het vinden van oplossingen en goed in zelfstandig werken.
 • Ervaren in het schrijven van pakkende teksten.
 • Affiniteit met groen-, recycling- en grondzuigtechniek is een pré.
 • Ervaring met Adobe CC is een pré.

Waarom jij het verschil maakt

Je bent een creatieve en innovatieve persoonlijkheid die strategisch denkt en handelt. Je zet onze klanten en hun ervaring centraal in alles wat je doet. Door jouw inzet en creativiteit zorg je voor een sterke en consistente merkbeleving, wat direct bijdraagt aan onze klanttevredenheid en merkloyaliteit.

Wat bieden wij jou?

Als deel van ons team van 85 enthousiaste vakmensen op een moderne, professionele en prettige bedrijfslocatie krijg je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, telefoon en laptop van de zaak, en goede pensioenvoorzieningen. Bij Pols, een nuchter familiebedrijf gevestigd in Zuidland nabij Rotterdam, heerst een informele werksfeer waarin je jezelf kunt zijn. Onze medewerkers zijn trots op het bedrijf en de producten, wat bijdraagt aan een positieve en hechte werkomgeving. Onze compacte organisatie zorgt voor korte lijnen met klanten en leveranciers en biedt een dynamische werkomgeving vol kansen voor een boeiende baan. Ons motto "Uw Machine, Onze Zorg" weerspiegelt onze toewijding en hands-on mentaliteit, gekenmerkt door de instelling "niet lullen maar poetsen". Met een passie voor techniek als verbindende factor, streven we naar continue groei en ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteren bij Pols, zo gaat het in zijn werk

Als je er aan zit te denken om bij ons te solliciteren, wil je waarschijnlijk graag weten wat je kunt verwachten. Daarom lees je hieronder ons sollicitatietraject terug.

Stap 1

Solliciteren

Stap 2

Gesprek

In goed overleg plannen wij een eerste gesprek in. Hierna volgt eventueel een tweede gesprek.

Stap 3

Arbeidsovereenkomst

Op het moment dat er vanuit beide kanten een klik is, doen wij je graag een voorstel.

Stap 4

Welkom!

Kom meer over ons te weten

Ondanks de grootte van het familiebedrijf zijn onze medewerkers geen nummers, maar voltallige collega's die onderling een goede band hebben. Iedereen wordt hier gewaardeerd voor hoe hij of zij is. Dankzij onze informele sfeer is er ook altijd tijd voor een praatje. Drie van onze collega's vertellen graag kort wat meer over hoe zij het werken bij Pols ervaren. Zo leer je ons alvast wat beter kennen!

Jacqueline van den Berg

Verkoop Binnendienst Groentechniek

"In 1996 zochten ze bij Pols een duizendpoot, en zo ben ik hier terechtgekomen. En ik zit er anno 2023 nog altijd! Pols is een mooi familiebedrijf met veel passie voor het werken leuke collega's. De diversiteit en bedrijvigheid binnen het bedrijf geven me elke dag weer energie. Mijn favoriete traditie is de jaarlijkse barbecue, omdat het een gelegenheid is om ook de partners van collega's te ontmoeten en samen plezier te hebben. Kortom, Ik kijk terug op fijne jaren bij Pols en ik hoop nog vele fijne jaren voor de boeg te hebben!

"

Enthousiast geworden?

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem contact op met:Functie:communicatiemedewerker
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:23 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Polsband via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Communicatiemedewerker Polsband 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures