Vacature Junior Accountmanager

Junior Accountmanager in Oude-Tonge

IHG Roestvaststaal

Over IHG

Bij IHG Roestvaststaal zijn we gepassioneerd over het bieden van innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten binnen de horeca- en grootkeukenindustrie en de medische wereld. RVS is een veelzijdig inzetbaar product wat binnen diverse afzetmarkten toegepast wordt. En daar liggen de kansen, acquireer en zoek die nieuwe markten op! Maatwerk is ons DNA, kan niet bestaat niet en daarom zijn we ervan overtuigd dat we voor veel andere markten een interessante producent kunnen zijn. Bij IHG waarderen we onze collega's en laten we ons team doen waar ze goed in zijn. Dit resulteert in een hechte stabiele club met een leuke en informele sfeer.

Functieomschrijving

Als Junior Accountmanager bij IHG Roestvaststaal heb je de unieke kans om zowel nieuwe afzetmarkten te verkennen als bestaande relaties te onderhouden. Je bent betrokken en brengt nauwkeurig en geordend hun behoeften in kaart en verzamelt relevante marktinformatie. Je adviseert en overtuigt klanten en vertelt hen over het DNA wat we bezitten; betrouwbaar, snel, flexibiliteit en altijd de focus op maatwerk.

Met de vrijheid van een eigen leaseauto ben je in staat om nieuwe klanten aan te trekken, terwijl je ook bewust bent van je verantwoordelijkheden. Je bouwt aan je eigen klantportfolio en breidt bestaande relaties verder uit. Deze functie biedt vrijheid waarbij vertrouwen de basis is. We werken met korte lijnen en rapportages breng je uit naar je leidinggevende.

Kwalificaties:

Een afgeronde HBO-opleiding (startersfunctie);
Commerciële drive en passie voor verkoop;
Uitstekende communicatieve vaardigheden;
Representatief voorkomen en een professionele uitstraling;
Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel; Punctueel en betrouwbaar.

Wat bieden wij:

Een functie voor 38 uur per week;
Een competitief salaris;
De kans om je eigen carrièrepad te bepalen en doorgroeimogelijkheden te verkennen;
Een auto en laptop van de zaak;
Een hechte, gezellige en informele werkomgeving;
Korte communicatielijnen en een cultuur van vertrouwen.


Als Junior Accountmanager bij IHG Roestvaststaal ben jij de sleutel tot ons groeiende succes. Solliciteer vandaag nog en bouw samen met ons aan een veelbelovende toekomst! Stuur je CV naar Stefan Maliepaard via of reageer via onderstaand formulier.

Word jij onze nieuwe collega?


Bel +31 (0)187 497 950 of mail naar voor een vrijblijvend advies.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© 2024 Copyright IHG Roestvaststaal BV | Algemene voorwaarden Website: NDRK Creatieve CommunicatieFunctie:accountmanager
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IHG Roestvaststaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Junior Accountmanager IHG Roestvaststaal 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures