Vacature Projectleider / Coördinator Service en Onderhoud Elektrotechnische Installaties

Projectleider / Coördinator Service en Onderhoud Elektrotechnische Installaties in Zuid-Beijerland

Fulltime,
40 uur

Projectleider/Coördinator S&O

Solliciteren?

Stuur je motivatie mét CV naar werken@
aenbelectrotechniek.nl

Ben jij een (ervaren) Projectleider / Coördinator Service en Onderhoud elektrotechnische installaties? Lees dan hieronder snel verder:

Als Projectleider / Coördinator Service & Onderhoud ben je operationeel verantwoordelijk voor de service en onderhoud afdeling, denk hierbij aan klanten zoals aannemers, scholenstichtingen, zorginstellingen, MKB bedrijven en jouw taken zijn hierbij onder andere:

  • Eindverantwoordelijk, technisch en financieel, voor service en onderhoudscontracten waarbij je de financiën, kwaliteit, planning en de uren bewaakt met aansturing van de monteurs.
  • Je bent het aanspreekpunt van de opdrachtgever en verantwoordelijk voor de lopende onderhoudscontracten en de losse werkopdrachten..
  • Je maakt en bewaakt de detailplanning t.b.v. de uitvoering.
  • Je plant en besteld de materialen t.b.v. de uitvoering.

Sluit dit profiel bij jou aan en heb je minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring als projectleider service en onderhoud in de elektrotechniek? Daarnaast ook nog eens kennis van elektrotechnische normen en voorschriften, goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding en een VCA VOL diploma?
Dan nodigen we je graag uit om je bij ons op kantoor meer te vertellen over ons aanbod en wat wij te bieden hebben zoals een aantrekkelijk salaris, een informele werkomgeving met korte lijntjes, 25 vakantiedagen én 13 atv-dagen per jaar met een vast contract, met daarnaast een mobiele telefoon, Laptop, tablet en een bedrijfsauto.


Contact opnemen

A&B Electrotechniek Zuid-Beijerland B.V.
Jan van der Heydenstraat 9
3284 WB Zuid-BeijerlandFunctie:service coördinator / projectleider
Startdatum:3-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A & B Electrotechniek Zuid-Beijerland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Projectleider / Coördinator Service en Onderhoud Elektrotechnische Installaties A & B Electrotechniek Zuid-Beijerland 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures