Vacature Projectleider

Projectleider in Hellevoetsluis

IOB

Projectleider Industrie

Locatie: Hellevoetsluis of Amsterdam

Word jij onze nieuwe senior projectleider industrie?

Voor onze afdeling Projectmanagement/Industrie zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider. Als senior projectleider van de afdeling Projectmanagement/Industrie ben je in staat om meerdere (complexe) projecten te overzien, aan te sturen en te bewaken. Je zorgt dat projecten soepel verlopen door verbinding te zoeken en de integrale samenwerking tussen onze disciplines te stimuleren. In deze functie ga je werken aan projecten gericht op nieuwbouw, verbouw en renovatie met verduurzaming.

Wat werken bij IOB zo leuk maakt is dat je vanuit je eigen vakgebied, maar ook in nauwe samenwerking met andere vakdisciplines, werkt aan een veilig en (kosten-)efficiënt integraal ontwerp. Hierbij staan uiteraard de kwaliteit en veiligheid voorop!

Wat ga je doen?

 • Samen met de opdrachtgever zorg je dat er een heldere en realistische projectopdracht en doelstelling op tafel komt;
 • Je vertaalt de wensen van de opdrachtgever in een concreet Programma van Eisen met een Plan van Aanpak voor het ontwerp. Daarbij heb je oog voor de actuele (industriële) wet- en regelgeving, uitgangspunten, materialisatie en de eisen vanuit het bouwbesluit;
 • Je coördineert en ondersteunt het projectteam en organiseert regelmatig werkbesprekingen. Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de opgestelde advies- en contractstukken en zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd in rapporten en notulen;
 • Door je gestructureerde en overzichtelijke aanpak bewaak je continu de projectscope, veiligheid, budgetten, kwaliteit, planning en het PVE. Daarmee voorzie je zowel de opdrachtgever als collega tijdig van benodigde informatie;
 • Aan de hand van intensief contact toets je doorlopend de tevredenheid van de opdrachtgever en bouw je ook na oplevering aan een langdurige relatie.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding TU/HBO Bouwkunde (differentiatie bouwkunde of constructie), HBO Civiele techniek of MBO Bouwkunde aangevuld met een opleiding HBO Constructie of bouwmanagementopleiding (HTI, BmS of BV);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider;
 • Specialistische cursussen (technisch, management etc.);
 • In bezit van Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-VOL) of bereid dit te halen.
 • Kennis van andere disciplines zoals: bouwkunde, installaties, bouwkosten, werktuigbouwkunde en brand technische aspecten;
 • Kennis van bouwmaterialen met bijbehorende verwerkingsvoorschriften, duurzaamheid etc.

Wie zijn wij?

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk, flexibel en met veiligheid hoog in het vaandel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en niet bij de techniek. We streven er niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

Het leveren van onze hoge kwaliteit dienstverlening gaat hand in hand met een fijne onderlinge werksfeer. Intern zijn onze lijntjes kort en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld onze zeepkistbijeenkomsten, het jaarlijks personeelsuitje, de zomerBBQ, kerstbijeenkomst maar ook door collega's geïnitieerde activiteiten zoals fietsen voor het goede doel, een tafeltennistoernooi of een PUBquiz!

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw cv. Deze kun je sturen naar . Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Bel gerust op en vraag naar - - .

Neem contact met ons opFunctie:projectleider
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IOB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Projectleider IOB 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures