Vacature Installatiemonteur

Installatiemonteur in Middelharnis

Als installatiemonteur draag je de verantwoordelijkheid voor het professioneel installeren, onderhouden en repareren van diverse werktuigbouwkundige systemen. Je taken omvatten het monteren van zowel kleine als grote installaties op diverse locaties door het hele land, waarbij je actief bijdraagt aan het verbeteren van het woon- en werkklimaat voor een gevarieerde klantenkring.

Met jouw expertise ben je in staat om zelfstandig en accuraat diverse installaties te plaatsen, waarbij je zorgvuldig rekening houdt met technische specificaties en veiligheidsnormen. Daarnaast voer je op regelmatige basis onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit om te waarborgen dat de installaties optimaal blijven functioneren.Functie:Installatiemonteur
Startdatum:21-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Installatiemonteur Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures