Vacature Docent Natuurkunde /Nask

Docent Natuurkunde /Nask in Spijkenisse

CVO

Docent Natuurkunde /Nask

Locatie Spijkenisse

Ben jij op zoek naar een leuke baan als docent natuurkunde/nask? En wil jij graag werken op een VMBO school? Penta De Oude Maas biedt jou deze kans. Per 1 augustus 2024 zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe collega!

Betekenisvol werk

Wij zoeken een docent voor het vak natuurkunde/nask (0,6 fte).

Ben jij als geen ander in staat onze leerlingen te interesseren voor de wereld van natuur- en scheikunde? Met oog voor jouw leerlingen leg je ze uit wat zwaartekracht is, bedenk je uitdagend huiswerk voor ze en neem je de tijd om vragen over bijvoorbeeld elektromagnetische straling te beantwoorden. Naast de theorie uit het lesprogramma koppel je de actualiteit aan uitdagende vraagstukken.

Natuurkunde en scheikunde zijn overal om ons heen. Jij zorgt dat jouw leerlingen ontdekken dat het dagelijkse leven vol zit met de principes van jouw bètavak. Ze hebben hierdoor plezier in de les, snappen de lesstof en gaan graag met jouw opdrachten aan de slag.

Over ons

Penta is een scholengroep bestaande uit negen scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in de omgeving van Voorne Putten. De scholen zijn gevestigd in Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rotterdam-Hoogvliet en Rotterdam-Rozenburg. Het aanbod van Penta is breed en omvat alle profielen op mavo, havo, atheneum, gymnasium, tweetalig onderwijs (tto) en alle leerwegen van het vmbo inclusief leerwegondersteuning. Daarnaast is er een specifiek aanbod voor leerlingen met meer- en hoogbegaafdheid in de masterclass en de Intermezzogroep. Vanaf 2023 is er een vestiging voor Agora-onderwijs toegevoegd aan onze scholengroep. Met een omvang van bijna 4700 leerlingen en circa vijfhonderdvijftig medewerkers is Penta een grote scholengroep met veel mogelijkheden en diversiteit.

Scholengroep Penta is decentraal georganiseerd. Dit betekent dat er op elk van de negen scholen een kleinschalige leer- en werkomgeving wordt aangeboden, waar docenten en leerlingen elkaar goed kennen. Deze decentrale organisatie en de grote betrokkenheid van de medewerkers bieden bij uitstek ruimte voor veiligheid en individuele talentontplooiing bij zowel medewerkers als bij onze leerlingen.

Penta De Oude Maas

Penta De Oude Maas heeft momenteel 708 leerlingen en 95 personeelsleden. De school biedt alle vmbo-leerwegen: basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte-, gemengde- en theoretische leerweg. In de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg worden 5 profielen aangeboden: Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit & Transport, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. In de gemengde leerweg zijn dat Media, Vormgeving en ICT, Produceren, Installeren en Energie en Zorg & Welzijn.

De onderwijsprofessionals van Penta De Oude Maas bieden een vertrouwde omgeving waar leerlingen leren om zich betrokken te voelen door zichzelf te leren kennen en te weten hoe zij zich op respectvolle wijze kunnen verhouden tot anderen (hun omgeving). Ze leren hoe ze van invloed zijn op hun eigen ontwikkeling en competenties.

Penta De Oude Maas heeft in juni 2022 voor de 6 e keer het predicaat Excellente School ontvangen. De school is onafgebroken Excellente School sinds 2013. Dit predicaat is geldig tot 1 augustus 2025.

Daarnaast heeft de onderwijsinspectie, eveneens in juni 2022 het oordeel Goed gegeven voor alle leerwegen die de school aanbiedt. Dit oordeel is vier jaar geldig. Penta De Oude Maas heeft een ambitieus team en de lat ligt hoog. De school neemt deel aan veel gesubsidieerde projecten, zoals Sterk Techniek Onderwijs, doorstroomprogramma's PO-VO en heterogene brugklassen. Penta De Oude Maas is onlangs ingeloot voor de basis- en aanvullende subsidie verbetering basisvaardigheden.

Onze belofte aan jou

Een enerverende en afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een modern schoolgebouw met goed geoutilleerde lokalen en een enthousiast team waar je goed mee samen kunt werken. Je kunt rekenen op:

 • Een maandsalaris van minimaal €3301 tot maximaal €5030 bruto bij een fulltime aanstelling (LB cao VO);
 • Extra salaris via de arbeidsmarkttoelage
 • Samenwerking met loyale collega's die elke dag weer het beste uit onze leerlingen weten te halen;
 • Een prettige en open werkomgeving met fijne leerlingen;
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar;
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie;
 • Een gedegen inwerktraject

Jouw expertise

Met jouw positieve mindset laat je leerlingen kansen zien en uitdagingen aangaan. Je begeleidt ze vol enthousiasme. Je werkt zelfstandig en bent tegelijk een sterke speler in ons team. Verder vragen wij een collega die:

 • zich kan vinden in de visie van de school;
 • ervaring en/of affiniteit heeft met de vmbo-doelgroep;
 • goed kan samenwerken; ieder kernteam bestaat uit ongeveer 15 collega's;
 • competent is op het gebied van klassenmanagement;
 • een HBO werk- en denkniveau heeft;
 • relevante onderwijsbevoegdheid of bereidheid om hiervoor te studeren.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven' en deel uitmaken van de vakgroep natuurkunde/nask?

Meer informatie over de school is te vinden op onze website om.penta.nl

We hebben alle soorten onderwijs in huis, dus bijna altijd iets wat bij je past. Twijfel je of deze vacature jou op het lijf geschreven is, maar ben je wel enthousiast, solliciteer dan toch. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

We werven graag zelf onze kandidaten, daarom stellen we acquisitie niet op prijs.

Vragen? Neem contact op met:Functie:docent natuurkunde/nask
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5030 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Melanchthon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Docent Natuurkunde /Nask Melanchthon 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures