Vacature Docent Wiskunde Eerstegraads

Docent Wiskunde Eerstegraads in Spijkenisse

Onze belofte

 • De kracht van CVO

Jouw loopbaan

docent wiskunde eerstegraads

Penta Scala Molenwatering

Spijkenisse

0,8 - 1,0 FTE

€ 3.301 - € 6.665

Geschikt voor zij-instromers

Logo van Penta Scala Molenwatering

Wil jij jouw kennis en enthousiasme voor wiskunde delen met onze vwo bovenbouwleerlingen? Penta Scala Molenwatering zoekt een eerstegraads docent wiskunde. De vacature betreft een omvang van ongeveer 0,8-1,0 fte met ingang van 1 augustus 2024.

Betekenisvol werk

Scala Molenwatering is een lyceum voor havo, atheneum en gymnasium in Spijkenisse. Wij zijn een school waar leerlingen de ruimte krijgen om zichzelf te worden en te groeien. Onze missie is het begeleiden van jonge mensen in hun proces van volwassen worden. De kernwaarden waar wij van uitgaan zijn; kennis en kunde op niveau, jezelf leren kennen en iets betekenen voor een ander. Als school streven we ernaar om leerlingen een brede vorming en oriëntatiepunten te bieden en hen zo te leren een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Op Scala Molenwatering werken we met een rooster van verlengde lestijd. Dit betekent dat je lessen van 80 minuten geeft. Zo hebben we voldoende tijd om tijdens de lessen doelgericht te werken, het leerproces van de leerlingen te monitoren d.m.v. formatieve toetsen en gerichte feedback te geven. Op ieder eerste uur van de dag is er een begeleidingsuur (40 minuten). Leerlingen kunnen zich voor deze uren inschrijven of uitgenodigd worden voor extra begeleiding op maat.

Samen met vier docenten van de sectie wiskunde verzorg je de lessen wiskunde in de bovenbouw van het vwo. De vakgroep werkt met de methode Getal en Ruimte. We zoeken een kartrekker met vakkennis en visie die het vak wiskunde op niveau houdt, maar ook durft te vernieuwen en te experimenteren. Een dynamische persoonlijkheid die meer doet dan alleen lesgeven, waaronder het organiseren en ontwikkelen van extra activiteiten op het gebied van wiskunde, een mentoraat en daarnaast het coachen, bijspijkeren en begeleiden van leerlingen in zowel de les als tijdens onze begeleidingsband. Je creëert een veilige sfeer in de klas, waarbij alle leerlingen zichzelf kunnen zijn en vragen durven stellen.

Over ons

Penta is een scholengroep bestaande uit negen scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in de omgeving van Voorne Putten. De scholen zijn gevestigd in Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rotterdam-Hoogvliet en Rotterdam-Rozenburg. Het aanbod van Penta is breed en omvat alle profielen op mavo, havo, atheneum, gymnasium, tweetalig onderwijs (tto) en alle leerwegen van het vmbo inclusief leerwegondersteuning. Daarnaast is er een specifiek aanbod voor leerlingen met meer- en hoogbegaafdheid in de masterclass en de Intermezzogroep. Vanaf 2023 is er een vestiging voor Agora-onderwijs toegevoegd aan onze scholengroep. Met een omvang van bijna 4700 leerlingen en circa vijfhonderdvijftig medewerkers is Penta een grote scholengroep met veel mogelijkheden en diversiteit.

Scholengroep Penta is decentraal georganiseerd. Dit betekent dat er op elk van de negen scholen een kleinschalige leer- en werkomgeving wordt aangeboden, waar docenten en leerlingen elkaar goed kennen. Deze decentrale organisatie en de grote betrokkenheid van de medewerkers bieden bij uitstek ruimte voor veiligheid en individuele talentontplooiing bij zowel medewerkers als bij onze leerlingen.

Scala Molenwatering maakt deel uit van Scholengroep Penta.

Onze belofte aan jou

We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een fijne school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Inschaling en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VO. Je kunt rekenen op:

 • Een maandsalaris van minimaal €3321 tot maximaal €6665 bruto bij een fulltime aanstelling (LC, LD cao VO).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar.
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie.
 • Een jaarcontract per 1 augustus 2024 met uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw expertise

Jij bent:

 • een bevlogen docent wiskunde die inhoudelijke en vakdidactische vaardigheden combineert met een goed kennisniveau;
 • een docent die tijdens zijn lessen doelgericht werkt, het leerproces van de leerlingen monitort d.m.v. formatieve toetsen en gerichte feedback geeft en naar aanleiding daarvan differentieert;
 • een boegbeeld dat betekenisvol is in de pedagogische relatie met leerlingen en de rol van coach, gids en rolmodel vervult, ook buiten de reguliere lessen;
 • een betrokken personeelslid, zichtbaar in de school, iemand die goed kan samenwerken, zowel in de vakgroep, de afdeling en in ander verband;
 • iemand die (persoonlijke) ontwikkeling serieus neemt en bereid is zijn rol te pakken in een lerende organisatie waar we met en van elkaar leren;
 • betrokken bij de school als christelijke instelling.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met , van Scala Molenwatering, telefoonnummer .

We werven graag zelf onze kandidaten, daarom stellen we acquisitie niet op prijs.

Logo van Penta Scala Molenwatering

docent wiskunde eerstegraads

Penta Scala MolenwateringFunctie:docent wiskunde
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 6665
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijk Voortgezet Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Docent Wiskunde Eerstegraads Christelijk Voortgezet Onderwijs 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures