Vacature Directeur Fysiek Domein

Directeur Fysiek Domein in Middelharnis

Contrast verhogen

Tekst vergroten

Logo Gemeente Goeree Overflakkee
 1. Directeur Fysiek Domein

 • Minimaal salaris € 5.892,- (aanloopschaal 14-regel 0) - Maximaal € 8.779,-, (functieschaal 15 regel 11)
 • 36 uur
 • WO
 • Directie
 • Sluitingsdatum: 30 mei 2024

Hoe mooi is het om bij een organisatie te werken waar je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn trots op onze medewerkers die groeien en nieuwe stappen zetten binnen en/of vervolgens buiten onze organisatie. Als gevolg van deze ontwikkelingen is er een mooie kans ontstaan voor de functie van directeur Fysiek Domein .

Ben jij die inspirerende leider met een visie op dit domein? Ben jij een voorbeeld voor jouw medewerkers? Sta jij voor het realiseren van de ambities van de organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Fysiek domein volop in ontwikkeling

We staan voor grote strategische opgaven, zoals het ontwikkelen van een Omgevingsvisie, de ruimtelijke puzzel, de woningbouwopgave, het vervangen, onderhouden en toekomstbestendig maken van de openbare ruimte, de energietransitie, mobiliteit en de wateropgave. Al deze opgaven vragen een plaats in de beperkte ruimte die beschikbaar is.
Wij pakken deze opgaven in gezamenlijkheid en in samenhang aan en nemen de medewerkers hierin mee. Binnen deze complexiteit verwachten we van jou dat jij met je medewerkers een stip op de horizon weet te plaatsen die ons uitnodigt om verder te kijken en voorbij de bekende grenzen te reiken. Dit is een punt van focus, een punt van inspiratie, dat ons aantrekt. Het daagt ons uit om onze koers te bepalen en te behouden, ondanks de obstakels die we onderweg tegenkomen. Daarnaast is het ook van belang om de verbinding te maken met het sociaal domein bij deze opgaven.

Leiderschap

Onze organisatie laat zich deels omschrijven als een waarde gedreven netwerkorganisatie. Een organisatie die opereert op basis van vertrouwen in haar professionals. Leiderschap gaat over visie, motiveren en inspireren, ontwikkelen en eigenaarschap nemen en besluiten (durven) nemen. Leiderschap is gedrag: goed voorbeeld doet goed volgen! De directie heeft een sleutelrol in de (door)ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

 • Stuur ons je cv en motivatiebrief

Deze werkzaamheden maken jou blij:

 • Je gaat leidinggeven aan een aantal teams, waarbij jij je stevig, krachtig, zichtbaar en empathisch positioneert. Medewerkers zien in jou een energieke en inspirerende leider.
 • Samen met de collega's uit de directie, zelfsturende teams en teamleiders weet je de organisatie richting te geven. Dit doe je door een heldere visie te schetsen en deze te vertalen naar realistische doelstellingen. Je neemt medewerkers mee in deze richting. In sommige situaties stuur je actief. Maar veelal geef je juist ruimte en verantwoordelijkheid en streef je daarbij werkgeluk voor je medewerkers na!

 • Je staat open voor de mening van anderen. Het is voor jou vanzelfsprekend om te werken vanuit de bedoeling, integraliteit en vertrouwen. Je bent onderdeel van de directie met wie je collegiaal de organisatie aanstuurt.

Onze organisatie is en blijft in ontwikkeling. Op het moment van opstellen van deze vacature behoren de navolgende teams tot het Fysiek domein: Leefbaarheid & Wijk, Buitendienst, Omgeving, Externe Dienstverlening, Duurzaamheid, Vastgoed en het zelfsturende cluster Economische Zaken.

Wat vragen wij?

 • Je weet wat er leeft en wat haalbaar is in een politieke organisatie. Vaardigheden zoals het signaleren en afwegen van kansen in jouw (werk)omgeving zijn essentieel.
 • Je bent initiatiefrijk en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Je speelt in op (en voldoet aan) de behoeften van je omgeving. Dit doe je omdat wij een eigentijdse overheidsorganisatie zijn. Wij zoeken de dialoog, samenwerking en verbinding met inwoners en (keten) partners.
 • Je bent daadkrachtig en resultaatgericht.
 • Je kunt overtuigen, onderhandelen, omgaan met weerstand, doelen stellen en anderen inspireren. Je opereert tactvol, flexibel en bent vooral een voorbeeld voor je medewerkers.

Daarnaast beschik je over:

 • Academisch werk en -denkniveau;
 • Aantoonbare kennis en ervaring opgedaan in het fysiek domein;
 • Gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich volledig herkent in dit profiel.

Hoe is het om bij gemeente Goeree-Overflakkee te werken?

Ruimte om jezelf te ontwikkelen, om werk-privé balans goed te kunnen organiseren én waar iedereen zichzelf kan zijn! We hechten waarde aan diversiteit en bieden ruimte aan zowel ervaren medewerkers als nieuw talent.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je kunt rekenen op groei- en ontwikkelmogelijkheden, in je vak en als persoon. Je blijft werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk waar we erg trots op zijn.

 • Een salaris van minimaal € 5.892,- (aanloopschaal 14) tot maximaal € 8.779,- per maand (functieschaal 15), bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit kan je gebruiken voor extra inkomen, meer vakantiedagen, een opleiding en/of je vakbondscontributie.

 • € 0,23 per kilometer reiskostenvergoeding, met een maximum van 70 kilometer enkele reis.
 • Thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag, voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Pensioen bij pensioenfonds ABP, die bijdraagt aan een duurzamere wereld.
 • Een jaarlijkse tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering en korting op aanvullende zorgverzekeringen.

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met , .

Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Nico Schroevers, Senior Beleidsadviseur HRM.
Beiden zijn bereikbaar op telefoonnummer: 140187.


Reageren kan t/m 30 mei 2024 . De eerste gesprekken staan gepland op 5 juni 2024, tussen 13.00 uur en 18.00 uur.Functie:directeur fysiek domein
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5892 – 8779
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Directeur Fysiek Domein Gemeente Goeree-Overflakkee 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures