Vacature Diëtist

Diëtist in Sommelsdijk

Aan de slag bij ProVie-and?

We hebben weer een vacature open staan! Onze praktijk is altijd in ontwikkeling. Heb je interesse om als diëtist of leefstijlcoach bij ProVie-and aan de slag te gaan? Laat het ons weten, wie weet kunnen we een keer onder het genot van een kopje thee kennis maken en praten over een mooie samenwerking. Onze laatste vacature vind je hieronder. Wie weet haal je er inspiratie uit.

Gezocht: enthousiaste en initiatiefrijke diëtist voor Diëtistenpraktijk ProVie-and

Diëtistenpraktijk ProVie-and is in 10 jaar sterk gegroeid. We verzorgen spreekuren voor cliënten op verschillende locaties in gezondheidscentra in diverse kernen op het prachtige eiland Goeree - Overflakkee en op de locatie in Sommelsdijk. We zoeken per direct een collega-diëtist die, net als wij, ondernemend is en op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen op voedingsgebied. We zoeken iemand voor 16 uur, maar groei is nog mogelijk. We helpen onze cliënten met allerlei voedingsvragen, vooral als het gaat om overgewicht / obesitas, CVRM, DM2, maagdarmproblemen, oncologie en ondervoeding. Wij geven persoonlijk advies op een van de locaties of, bij medische indicatie, bij de mensen thuis. Wij werken intensief samen met huisartsenpraktijken, collega-diëtisten, andere paramedische zorgverleners en de thuiszorg.

5 Redenen waarom dit iets voor jou is:

 • Je haalt, net als wij, plezier uit één-op-één gesprekken met je cliënten en je wilt ze helpen gezonder te leven of beter om te gaan met hun ziekte. En je vindt, net als wij, dat coachen beter werkt dan sturen.
 • Je vindt het prettig vindt om zelfstandig te werken en niet altijd op een plek te zijn. Je vindt het belangrijk om een goede contacten te hebben met samenwerkingspartners.
 • Je vindt het ook fijn om met collega's in het team te overleggen, van elkaar te leren en casussen te bespreken.J
 • Je wilt je inzetten voor de groei van de praktijk en je neemt hierin ook initiatief, bijvoorbeeld door het geven van voorlichting of andere werkzaamheden.
 • Je bent al even actief bent in de diëtetiek (of startend) en je gelooft dat persoonlijke groei en ontwikkeling ook belangrijk zijn.

Natuurlijk heb je het HBO-diploma 'Voeding en Diëtetiek' op zak en je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (inclusief aantekening voor DTD). Vanwege het werken op verschillende locaties en het doen van huisbezoeken is het hebben van een auto een pré. We werken met Evry Online. Heb je daar nog geen ervaring mee? Geen probleem, we kunnen je dat makkelijk leren.

Wij bieden:

 • Samenwerking met een jong, maar toch ervaren en ambitieus team, waarmee je ook intervisie hebt. Om elkaar scherp te houden volgen we ook passende bijscholingen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor groei in interessegebieden
 • Flexibele werktijden. Werkdagen in overleg.

Heb je vragen? Bel ons dan op . Direct enthousiast om ons team te versterken? Stuur dan je CV en motivatie naarFunctie:diëtist
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProVie-and via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Diëtist ProVie-and 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures