Vacature Afdelingshoofd Polikliniek Cardiologie en Verpleegafdeling

Afdelingshoofd Polikliniek Cardiologie en Verpleegafdeling in Dirksland

Afdelingshoofd polikliniek cardiologie en verpleegafdeling

32 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wat ga je doen?
Als afdelingshoofd in de zorg begrijp jij als geen ander dat de zorg altijd voor gaat. De best mogelijke zorg leveren kan dan ook alleen wanneer jouw medewerkers tevreden zijn en hun werk goed en met plezier kunnen uitvoeren. Als afdelingshoofd draag jij op die manier bij aan het zorgproces. Je geeft operationeel leiding aan jouw medewerkers en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie. Dit doe je op een coachende en inspirerende manier. Je weet de verbinding met en tussen jouw medewerkers goed in stand te houden. Je voert FIT-gesprekken met medewerkers en houdt je bezig met het reduceren van ziekteverzuim. Je optimaliseert processen en kunt hier een bedrijfsmatige blik op werpen. Naast jouw medewerkers wil jij ook je afdeling, financieel, gezond houden. Je houdt je formatie dan ook goed in de gaten en bent cijfermatig goed onderlegd. Binnen de gestelde kaders werk je zelfstandig, je doet dit gestructureerd en proactief. Je bent innovatief en besluitvaardig ingesteld.

Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de polikliniek Cardiologie en Verpleegafdeling 1. Vanuit de polikliniek Cardiologie werk je nauw samen met de vakgroep. Met elkaar denken jullie na over en implementeren jullie ideeën en projecten op het gebied van innovatie binnen de cardiologie. Ook zorgen jullie ervoor dat de cardiologische zorg toegankelijk blijft voor eenieder. Dit is een dynamische afdeling, met veel verschillende functies en een enthousiast team dat kwaliteit en innovatie hoog op de agenda heeft staan.

Verpleegafdeling 1 richt zich met name op de wat langere opnames van de specialismen interne geneeskunde, cardiologie en neurologie. Ook is er op deze afdeling een eigen stroke unit waar patiënten met een CVA worden opgenomen. Aan jou de uitdaging om de afdeling verder te innoveren op het gebied van klinische zorg.

Door de duo-afdeling in deze functie krijg je voldoende uitdaging en afwisseling op je pad. De integratie van beide afdelingen en de samenwerking natuurlijker laten verlopen zijn dan ook belangrijke punten. Kortom: een unieke leidinggevende baan met volop ruimte om verder te werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.736 en maximaal €5.473 bruto o.b.v. 36 uur per week(FG 60 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring binnen de gezondheidszorg en bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond.
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management, c.q. bedrijfskunde.
 • Je bent stressbestendig, in de hectiek van de dag weet jij rust en overzicht te houden.
 • Je durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig.
 • Je bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, je bezit doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als afdelingshoofd bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 26 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar , , via: . Hij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:afdelingshoofd polikliniek cardiologie verpleegafdeling
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3736 – 5473
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Afdelingshoofd Polikliniek Cardiologie en Verpleegafdeling CuraMare 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures