Vacature Werkvoorbereider W

Werkvoorbereider W in Goedereede

Wil jij een cruciale rol spelen in het creëren van comfortabele woon- en werkomgevingen? Als werkvoorbereider speel je een sleutelrol bij het controleren van werktuigbouwkundige ontwerpen en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Vanaf het begin weet jij precies wat er moet gebeuren. Je houdt de planning strak in de gaten en onderhoudt nauw contact met leveranciers en andere betrokken partijen. Het terrein van een bouwproject betreden? Dat is voor jou een uitdaging die je met beide handen aanpakt. Als echte coördinator ben jij in je element.

Of het nu gaat om een volledig nieuwbouwproject of het verduurzamen van een luxe woning, jij bent er klaar voor om je te verdiepen in verschillende projecten. Als gedreven werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor:

  • Het nauwkeurig controleren van werktuigbouwkundige installatietekeningen;
  • Het opstellen van een efficiënte planning voor de werkzaamheden;
  • Overleg voeren met leveranciers, aannemers, opdrachtgevers en monteurs;
  • Het tijdig bestellen van benodigd materiaal;
  • Het evalueren van de voortgang en resultaten na afloop van een bouwproject.


Functie:Werktuigbouwkunde, Installatietechniek
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.schroevers@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 99. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Werkvoorbereider W Eminent Groep 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures