Vacature Voorzitter

Voorzitter in Nieuw-Beijerland

E-mail naar

In onze laatste huis-aan-huis nieuwsbrief werd al aangekondigd dat onze huidige voorzitter Wietske Wolf per 1 oktober gaat stoppen als voorzitter i.v.m. haar nieuwe baan. Helaas hebben zich voor de algemene ledenvergadering van 24 september geen kandidaten zich gemeld om die rol te vervullen. Wordt u onze nieuwe voorzitter en bent u woonachtig in Nieuw-Beijerland ?

In 5 jaar tijd hebben wij de fundamenten voor een dorpsvereniging neergezet en deze vereniging verdient het om door te groeien tot een stabiele club die een toegevoegde waarde heeft voor ons dorp. Een nieuwe voorzitter komt dus in een gespreid bedje, maar uiteraard zijn we nooit klaar met doorontwikkelen. Iemand met visie, durf, maatschappelijke betrokkenheid, maar vooral iemand die er lol in heeft om als voorzitter de dorpsvereniging naar een next level te navigeren.

Mocht u interesse hebben, meer informatie willen over de functie of iemand kennen die hier prima voor geschikt is, neem dan even contact op met ( of mob. .Functie:voorzitter
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Filopopers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Voorzitter Filopopers 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures