Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in Spijkenisse

Uw dealer voor de Hoeksche Waard , Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee

Uw dealer voor de Hoeksche Waard , Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee

Fulltime Verkoopadviseur vestiging Spijkenisse

Wie zijn wij?

Volvo-dealer Van der Wulp is al ruim 50 jaar actief als Volvo-dealer. Met vestigingen in Spijkenisse en Oud-Beijerland zijn wij actief in de regio's Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Wij zijn een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is.

Wat ga je doen?

In de rol van Fulltime Verkoopadviseur geef je advies aan klanten bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte Volvo. Het betreft een fulltime functie in de vestiging Spijkenisse. Je volgt actief leads op en benut alle kansen die zich voordoen. Je registreert afspraken in het CRM-systeem en stelt offertes op, voert onderhandelingsgesprekken en levert de auto's af. Je werkt nauw samen met ons verkoopteam om een optimale klantbeleving te waarborgen.

Wat breng je mee?

  • Rijbewijs B
  • Beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in de branche
  • Afgeronde opleiding van minimaal MBO
  • Klantvriendelijkheid
  • Positieve en optimistische instelling
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

Wij hanteren een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, afgestemd op jouw kwalificaties en ervaring. Bij Volvo-dealer Van der Wulp krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team binnen een dynamisch familiebedrijf.Functie:verkoopadviseur
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Verkoopadviseur Autobedrijf Van der Wulp Spijkenisse 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures