Vacature Teamleider

Teamleider in Dirksland

Werken bij
KidzEiland

Over de organisatie

Bij KidzEiland ben je onderdeel van een gezellig team, waarbij je mag zijn wie je bent en waar je inzet en ideeën gewaardeerd worden. Het werk is leuk en veelzijdig, je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en als je wilt kun je op verschillende locaties werken.

KidzEiland bestaat uit een team van ruim 40 medewerkers die werken op de BSO's, peuterspeelzalen en ondersteunende diensten. Medewerkers die met hart en ziel werken aan een fijne, veilige en inspirerende plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Hier staan wij voor

Bevlogen

Wij zijn bevlogen in het uitvoeren van ons vak en doen ons werk met hart en ziel. Dat proef je, dat voel je.

Betrokken

We doen het niet alleen, we doen het samen. Samen met collega's en samen met ouders. Wij denken mee.

Speels

Wij geven ruimte om te spelen en ruimte om jezelf te zijn. Je mag bij ontdekken wie je bent!

Wij zijn een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiast en gemotiveerde medewerkers die zich voor KidzEiland in willen zetten.

Stuur dan een mail naar: of

neem telefonisch contact op via: .

Ben jij de teamleider die graag mee wilt groeien en bouwen aan de peuteropvang en buitenschoolse opvang op het eiland Goeree-Overflakkee?Functie:teamleider
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KidzEiland Dirksland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Teamleider KidzEiland Dirksland 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures