Vacature Servicemonteur Installatietechniek

Servicemonteur Installatietechniek in Goedereede

Als gedreven servicemonteur installatietechniek ben jij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse installaties, altijd op het juiste moment en voor al onze klanten. Deze verantwoordelijkheid draag je niet alleen; je gaat zelfstandig op pad of werkt samen met collega-monteurs. Tussendoor houd je collega's in de binnendienst op de hoogte van de status van lopende projecten, variërend van het snel oplossen van storingen bij een groot nieuwbouwproject tot het omgaan met uitval bij een kantoorpand. Hier krijg je de kans om je helemaal uit te leven. Je identificeert en verhelpt storingen aan werktuigbouwkundige installaties, stemt je werk af met de klant, inventariseert de technische staat van installaties en draait mee in een storingsdienst, waarbij je buiten werktijd paraat staat om storingen op te lossen. Geniet van een hoge mate van autonomie terwijl je werkt aan optimale werktuigbouwkundige oplossingen, en streef niet alleen naar het oplossen, maar ook naar het voorkomen van storingen.Functie:Servicemonteur Installatietechniek
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Servicemonteur Installatietechniek Eminent Groep 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures