Vacature Sales Consultant

Sales Consultant in Dirksland

Solliciteren op "Sales Consultant"


Sales Consultant

 • Dirksland
 • Sales & Marketing
 • MBO
 • Vast
 • VDL TBP Electronics

VDL TBP Electronics, onderdeel van de VDL Groep, is op zoek naar een fulltime Sales Consultant

Sales Consultant

VDL TBP Electronics is een Nederlandse topspeler op het gebied van hightech elektronica voor een aantal zeer bekende bedrijven in de maakindustrie. Zo assembleren wij bijvoorbeeld de elektronica voor beademingsapparatuur, chipmachines, industriële camera's, verlichting op windmolens en voor veel andere innovatieve opdrachtgevers in de techniek. Gezien diverse marktontwikkelingen hebben wij onze capaciteit steeds vergroot, door investeringen te doen op machineniveau. Sinds januari 2021 is VDL TBP Electronics onderdeel van de VDL Groep, wat de verdere groeiambities ondersteunt. Kracht door samenwerking, samenwerking met jou!

Wij zijn op zoek naar een Sales Consultant ter ondersteuning van één van de Account Managers binnen onze organisatie. Ben jij een doortastend en zelfstandig persoon? Wil jij onze opdrachtgevers ondersteunen en laten voelen dat ze de juiste keuze hebben gemaakt door zaken te met VDL TBP Electronics? Hou je van klantcontact, van afwisseling en kun je goed het overzicht behouden? En ben je een echte teamplayer die graag wil doorgroeien binnen de organisatie? Dan ben jij de juiste aanvulling voor ons team!

Een dag in het leven van een Sales Consultant

Er komt een offerteaanvraag binnen van een interessante prospect. Samen met de Accountmanager en het business team bespreek je de data en zorgen jullie voor de juiste registratie in het ERP-systeem. Tijdens de koffiepauze in het gezellige Grand Café wordt gesproken over de uitbreidingsplannen. 's Middags is er bezoek en geef je een factory tour. Hierna ga je verder met orderinvoer en het updaten van leverschema's voor andere opdrachtgevers.

De functie

Het betreft een dynamische, zelfstandige en technische functie binnen de open sfeer van ons bedrijf. Een functie waarin je samen met de Account Manager verantwoordelijk bent voor het goed verloop van de opdrachten, doelmatig en kwalitatief. Organisatorisch vallen wij onder de CAO Metalektro.

Heb jij een klantgerichte opleiding en ervaring op het gebied van technologie in de breedste zin van het woord en weet jij de nodige afdelingen bij elkaar te brengen om te komen tot het gewenste resultaat?

Pas jij in het geschetste profiel en voldoe je aan onderstaande wensen?

 • een afgeronde MBO opleiding commercie en/of techniek;
 • bij voorkeur kennis van elektronica/technologie;
 • mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • proactieve instelling;
 • oplossings- en resultaatgericht met gevoel voor commercie;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Kun je je vinden in wat wij jou bieden?

 • Een informele, dynamische omgeving met een variëteit aan collega's, die voor elkaar klaar staan;
 • We zitten op een goed bereikbare, filevrije locatie;
 • Er is veel ruimte voor je verdere ontwikkeling middels o.a. cursussen en opleidingen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Pensioenregeling binnen de CAO Metalektro;
 • 27 vakantiedagen & 13 ADV;
 • 8% vakantiegeld;
 • Winstdeling;
 • Reiskostenvergoeding.

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Het bedrijf:

Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt VDL TBP Electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba's). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. Onze medewerkers genieten van een dynamische werkomgeving, ontwikkelingsmogelijkheden, en een bedrijfscultuur gedreven door samenwerking en kwaliteit.

Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, de medische sector, lucht- en ruimtevaart. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH), onze afdeling test engineering is gelokaliseerd in de Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven.


E.
T.
Ga naar VDL GroepFunctie:sales consultant
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VDL Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Sales Consultant VDL Groep 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures