Vacature Restaurantmedewerker

Restaurantmedewerker in Sommelsdijk

Restaurantmedewerker Sommelsdijk (oproep)

oproep | VMBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Vind jij het leuk om mensen blij te maken en staat de gast bij jou centraal? Steek jij daarnaast graag je handen uit de mouwen en kun jij goed werken in de drukte en de hectiek van de dag? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Voor woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh zoeken wij namelijk een gastgerichte restaurantmedewerker.

Wat ga je doen?
Als restaurantmedewerker ben jij dé gastvrije collega die zowel bewoners als gasten hartelijk ontvangt. Je verricht diverse werkzaamheden in ons restaurant, de vergaderruimtes en de backoffice (keuken). Je hebt een veelzijdig takenpakket waarbij je het ene moment schoonmaak- en afwaswerkzaamheden verricht en het andere moment tover jij een lach op ieders gezicht met de broodjes en snacks die je hebt klaargemaakt. Tijdens de piekmomenten in het restaurant zet jij een extra tandje bij, zodat alles soepel verloopt en iedereen wordt geholpen. Als afsluiting van je werkdag zorg je ervoor dat de vergaderruimtes weer schoon en op orde zijn. Je werkt nauwkeurig en zorgt er altijd voor dat de hygiëne voorschriften worden nageleefd. Ben jij direct enthousiast en beschik je over de juiste ingrediënten om ons team te versterken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.161,- en maximaal €2.697,- bruto (FG 20 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een afwisselende baan met een gezellige werksfeer
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Jij hebt bij voorkeur ervaring in de horeca en/of catering. Nog geen ervaring? Geen probleem, we gaan graag met je in gesprek!
 • Jij hebt kennis van HACCP en allergenen.
 • Jij bent ordelijk en hebt oog voor hygiëne.
 • Jij bent enthousiast, gemotiveerd en sociaal.
 • Jij wacht niet af maar onderneemt zelf actie, uiteraard altijd in overleg met jouw collega's.
 • Jij vindt het niet erg om te werken wanneer anderen vrij zijn. Je weet dat de zorg ook in de weekenden door gaat.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als restaurantmedewerker. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 29 januari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Bezoekadres

Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271
3245VP Sommelsdijk


Locatie: Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 450 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:restaurant medewerker
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2161 – 2697
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Restaurantmedewerker CuraMare 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures