Vacature Projectleider

Projectleider in Botlek Rotterdam

Lekker gevarieerde en zelfstandige baan voor een ondernemende projectleider in straal- en schilderwerk

Bouman Arkel - onderdeel van Mourik Industry - is specialist in het conserveren van (staal)constructies in industrie en infrastructuur. In onze projecten passen we alle denkbare technieken toe, van hogedrukstralen met water of lucht en diverse straalmiddelen, via conventioneel schilderwerk of airless spray tot gespecialiseerde technieken als metalliseren met Thermal Sprayed Aluminium. Voor de binnenkant van grote tanks hebben we zelfs een in huis ontwikkelde TSA-robot! Kortom, we hebben er verstand van en we houden van innovatie. Ditzelfde verwachten we van jou, als je ons team komt versterken in de functie van

projectleider straal- en schilderwerk Industrie & Infra

37,5 uur per week, diverse locaties vanuit Botlek-Rotterdam

Wat deze baan aantrekkelijk (en tegelijk soms ook lastig) maakt, is de breedte van je taken. Jij hebt de regie over het complete project. Het ene moment overleg je met de ingenieurs van de opdrachtgever over technische aanpak, planning en kosten. Een uurtje daarna sta je met handen en voeten een niet-Nederlandse flexwerker uit te leggen hoe hij een pot verf aan moet maken. En ja, die veiligheidsbril moet écht! De volgende dag pak je weer de rol van ondernemer, als je kans ziet om meerwerk of een nieuw project binnen te halen. Dit alles als onderdeel van je concrete taken:

 • coördineren van een of meerdere projecten, van aanvraag tot oplevering
 • leiding geven aan projectteams inclusief onderaannemers
 • zorgen voor veiligheid, kwaliteit, risicobeheersing, voortgang en kosten
 • binnen budgetgrenzen onderhandelen en verwerven van nieuwe projecten

Waarom kies je voor Bouman en Mourik?

Ten eerste is Bouman gewoon een fijn en beschaafd bedrijf: een professioneel team met een goede mix van jong en oud. Iedereen is gemotiveerd om hard te werken en kwaliteit te leveren. De sfeer is ontspannen en met veel humor, maar altijd respectvol. Als projectleider krijg je alle ruimte om je eigen ding te doen, voor zover je stijl van leidinggeven past binnen de bedrijfscultuur. De werkdruk kan best hoog zijn, ook al omdat je soms moet micro-managen op het project. Maar je krijgt ook voldoende ruimte om tijd voor jezelf te nemen, voor een gezonde balans tussen werk en privé. De Mourik-organisatie biedt bovendien goede arbeidsvoorwaarden:

 • Uitstekende salaris
 • eindejaarsbonus bij goed presteren van jezelf en het bedrijf
 • 25 vakantiedagen, 7 doorbetaalde adv-dagen en 8% vakantiegeld
 • leaseauto, mobiele telefoon en laptop van de zaak
 • gratis online trainingen in de Mourik Academy
 • aansluiting bij het echt uitstekende pensioenfonds van de industrie
 • goede kansen op doorgroeien in de internationale Mourik-organisatie

En jij? Wat is jouw toegevoegde waarde?

Een allereerste vereiste is toch wel dat je het werkgebied kent. Misschien ben je niet tot in detail expert in straal- en schildertechnieken. Maar je hebt op zijn minst ervaring met projectmatig reinigings-, conserverings- en/of onderhoudswerk, en dan met name aan industriële installaties en infrastructurele werken. Je bent sterk in het coachen en motiveren van teamleden en kunt door jouw projectervaring en brede technische kennis ook ervaren uitvoerders overtuigend aansturen. Verder vragen wij:

 • door opleiding en/of ervaring opgedaan hbo-functioneringsniveau
 • bekendheid met opdrachtgevers uit zowel de industrie als de overheid
 • kennis van publieke projecten met sterke nadruk op validatie en verificatie
 • commerciële feeling en een proactieve, besluitvaardige en gedreven instelling

Interesse?

Zin in een afwisselende baan in een bedrijf met een fijne werksfeer en veel ruimte voor jouw ondernemingslust? Bel dan voor meer informatie met Tolga Koylan, telefoon en whatsapp: 06-16054151. Solliciteren doe je via de knop hieronder. Of stuur een enthousiast mailtje naar tkoylan@mourik.com. Geef vooral je telefoonnummer, dan kan Tolga je bellen!

Beter af bij Mourik

Bouman is onderdeel van Mourik, een technische onderneming die in 90 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste familiebedrijven van Nederland. Inmiddels maken ruim tweeduizend medewerkers samen meer dan 532 miljoen euro omzet.

Bij Mourik Industry werken zo’n duizend medewerkers in binnen- en buitenland voor toonaangevende klanten. Voor deze klanten lopen we graag een stapje harder en we denken altijd proactief met ze mee over innovatie en duurzaamheid.

Gemotiveerde, leergierig mensen vinden bij Mourik alle ruimte om te groeien. We hebben diverse ontwikkelprogramma’s, passend bij jouw functie en ambitie.

Kies je voor Bouman en dus Mourik, dan vind je een organisatie die toekomstgericht is met een nuchtere, ondernemende mentaliteit. Wat je ook doet, bij Mourik ben je beter af.

Namens iedereen: welkom!Functie:Leidinggevende functies in de bouwnijverheid
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Senior management
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mourik Industry via no_reply@has-jobs.com of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Projectleider Mourik Industry 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures