Vacature Projectleider Elektrotechniek - Schipper Electrotechniek

Projectleider Elektrotechniek - Schipper Electrotechniek in Nieuwe-Tonge

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Projectleider Elektrotechniek

Wij solliciteren naar jou!

Wat hebben we elkaar te bieden? Jij weet wat Projectleiding op elektrotechnische installatieprojecten inhoudt. Je kent de technische en organisatorische in's en out's van woonprojecten in hoog- en laagbouw en utiliteitsprojecten. Ook financieel/commercieel weet je uit ervaring welke facetten een project succesvol maken. Jouw projecten maak je je snel eigen. Je denkt pro-actief en communiceert helder. Je begeleidt, stuurt aan, controleert en neemt verantwoordelijkheid. Je bent solist als het nodig is en bovenal de teamspeler met oog voor de mensen waarmee je samenwerkt. Naast al je kennis en ervaring bied jij graag jouw inzet om samen verder te komen. Oké? Top! Daar krijg je veel voor terug.

Projectleider Elektrotechniek

Word jij de nieuwe collega
van Arnold? Arnold werkt als projectleider bij Schipper Electrotechniek, word jij zijn collega?

Wij bieden je

Extra aantrekkelijk: de groeiende vraag naar grote vermogens, energiebesparing en energie-opwekking vormt een technisch interessante uitdaging. Installaties worden multifunctioneler en complexer. Als projectleider elektrotechniek ga je, net als wij, óók die uitdaging graag en innovatief aan. Zo sta je aan de basis van de top in woningprojecten, in hoog- en laagbouw. Idem van bijzondere villa's en top-appartementen. En aan de basis van de top-utiliteitsprojecten, ondermeer (woon)zorgcentra, hotels en P-garages. Oké? Oók Top zijn de perspectieven (vaktechnisch én persoonlijk) plus de arbeidsvoorwaarden zoals wij die bieden. We zijn onderscheidend goed.

PS Een korte indruk van ons -en binnenkort jouw- technische werkveld: zwak- en krachtstroominstallaties *datanetwerken *home-automation *laadsystemen *branddetectie- en ontruiming *Co/LPG-detectie en ontruiming *toegangscontrole *beveiligingsinstallaties (signalering/alarmering) *CCTV *etc..

WhatsApp met !

Heb je vragen over de vacature, of wil je liever telefonisch solliciteren? App of bel met en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.


We reageren snel!Functie:projectleider elektrotechniek schipper electrotechniek
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schipper Electrotechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Projectleider Elektrotechniek – Schipper Electrotechniek Schipper Electrotechniek 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures