Vacature Planner Kraamzorg

Planner Kraamzorg in Nieuw-Beijerland

Vacatures

Kraamzorg Reformatorische zorg die verder gaat

Vacatures

Planner Kraamzorg (buiten kantooruren)

full-time

MONTH

Werken bij RST

https://www.werkenbijrstzorg.nl/content/themes/deindruk/img/logo.png

vanuit huis 12 - 18 uur MBO-niveau

Houd jij ervan om uitdagende puzzels op te lossen? Geniet je ervan als alles op zijn plek valt? Zoek jij een verantwoordelijke baan voor in de avond en de nacht en af en toe in het weekend? Dan ben jij geknipt voor de functie van Planner Kraamzorg.

Wat ga je doen?

De afdeling Planning is misschien wel de meest gebelde afdeling van RST Zorgverleners. De telefoon rinkelt 24/7: verloskundigen die bellen voor cliënten die aan het bevallen zijn, collega's die vragen hebben en leidinggevenden die zaken willen afstemmen.

Specifiek voor deze functie ben jij verantwoordelijk voor de telefoontjes "buiten kantoor" tijden. Dit zijn er veel minder dan op de dag, maar het kan nog steeds "stormen". Zowel 's avonds als midden in de nacht. Geen probleem voor jou als planner. Jij houdt van een dynamische omgeving. Een plotseling ontstane uitdaging ga jij direct te lijf.

De kunst is om de juiste match tussen kraamverzorgende en cliënt te maken. Daarbij houd jij, waar mogelijk, rekening met de wensen van de cliënt en de inzetbaarheid van de kraamverzorgenden. Kortom, je speelt het prachtige spel van geven en nemen met als winnend doel een tevreden cliënt en een blije kraamverzorgende.

Voor mij is het de kunst om elke dag weer met beperkte middelen de juiste keuzes te maken. Als iedereen aan het einde van de dag blij is, ga ik met een tevreden gevoel naar huis .

Liesbeth Wilbrink, planner

Als planner buiten kantooruren werk je 's avonds, 's nachts en in het weekend vanuit huis. Je staat er niet alleen voor, want je komt terecht in een gedreven en hecht team waarin je op elkaar kunt rekenen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat jij zelf beslissingen kunt nemen, want in de avond en nacht ben jij degene die de keuzes maakt.

Wat wij van je vragen:

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Goede kennis van Word, Outlook en Excel. Voor de planning gebruiken we verder een softwareprogramma dat speciaal voor RST ontwikkeld is.
 • Je bent in het bezit van een rustige thuiswerkplek, waar je niet gehinderd wordt door kinderen, huisdieren, andere werkzaamheden of verkeer.
 • Planners hebben geen speciale vooropleiding nodig, maar ervaring in de kraamzorg of als planner is een pré.

Wie we zoeken:

In deze beschrijving zou je je moeten herkennen:

 • Je bent stressbestendig, kunt in piekdruktes snel schakelen en blijft de rust zelve in complexe situaties.
 • Je bent sociaal vaardig, invoelend en in het bezit van goede gespreksvaardigheden.
 • Je kunt vooruit denken en weet zorgvuldig diverse belangen tegen de korte en lange termijn af te wegen.
 • Je bent besluitvaardig en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel en oplossingsgericht.

Wat wij je bieden:

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie: je bent het aanspreekpunt voor zowel cliënten als collega's.
 • Goede begeleiding en een ruime inwerkperiode.
 • Een laptop en een telefoon van de zaak.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Kraamzorg . In het kort betekent dat voor jou dat je onder meer 8% vakantietoeslag krijgt, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 35 vakantiedagen bij een 36-urige werkweek.

Heb je vragen?

Word je enthousiast en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Heb je misschien nog vragen? Voel je vrij om te bellen! Wij beantwoorden je vragen graag! Neem contact op met , , via nummer .Functie:planner kraamzorg
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RST Zorgverleners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Planner Kraamzorg RST Zorgverleners 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures