Vacature Magazijn Medewerker

Magazijn Medewerker in Nieuwe-Tonge

Jouw aanbod

Magazijn Medewerker

 • 40 uur
 • Vestiging Nieuwe-Tonge

Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is voor een landbouw-, tuin- of golfmachine? Als leverancier van het grootste aanbod van Nederland hebben we iemand nodig die weet hoe er in een magazijn wordt gewerkt. Dat ben jij.

Aan de slag als magazijn medewerker

Als magazijnmedewerker van ons magazijn ben jij samen met je collega's het aanspreekpunt van de vestiging in Biervliet. Jij zorgt er namelijk voor dat de collega's van onze andere vestigingen geholpen worden met hun orders, dat onze monteurs hun spullen hebben en dat het magazijn van de vestiging altijd goed gevuld is.

Samen met je andere collega's zijn jullie verantwoordelijk voor de logistieke activiteiten van onze vestiging in Biervliet! Jullie bestellen tijdig bij verschillende leveranciers zodat je in jouw 'toko' niet misgrijpt! Als de verschillende producten (onderdelen van landbouwmachines, tuin & parkmachines en grondverzet) binnen zijn zorg je dat ze op de juiste plek in het magazijn komen te liggen. Je laat je collega's van het magazijn even weten dat de verschillende artikelen zijn gelost. Jij zorgt ervoor dat de inkomende en uitgaande goederen administratief goed verwerkt worden in ons ERP-systeem. Verder houd je je bezig met de verschillende orders die gedurende dag binnenkomen. Jij zorgt dat deze correct gepickt worden via een orderbon en op tijd worden klaargezet voor transport.

Hier herken jij je in

Jij bent een echte verbinder en vindt het fijn om samen met je team de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen afdeling van de vestiging. Ook ben je een teamspeler en krijg je energie om administratieve werkzaamheden van zowel klanten als collega's te ontvangen en er direct mee aan de slag te gaan. Jij bent accuraat en gaat altijd punctueel te werk! Je vindt het leuk om deel uit te maken van een dynamische landelijke organisatie en draagt graag bij aan het succes van Kraakman.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Door je goede communicatieve en sociale vaardigheden zorg jij ervoor dat onze monteurs en klanten goed weten wat er speelt in en rondom het magazijn.

Dit vul je aan met:

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Feeling voor techniek en logistieke processen
 • Ervaring binnen een (landbouw)mechanisatiebedrijf of vergelijkbaar is een pré
 • Technische kennis en inzicht
 • Proactieve en zelfstandige werkhouding, groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Redenen om voor Kraakman te kiezen

Elke klant, elke machine en elk vraagstuk heeft zo z'n eigen uitdagingen. Dat maakt het bij ons juist zo leuk. En omdat we ons boerenverstand graag goed gebruiken, is een goed aanbod voor ons de normaalste zaak van de wereld. Dat ziet er bij ons zo uit.

➔ Een goed salaris inclusief 27 vakantiedagen, deelname aan het pensioenfonds PME en korting op een aantal zorgverzekeringen? Geregeld!

➔ Een keer eerder weg voor een voetbalwedstrijd of speciaal event? Dat kan.

➔ Een dag eerder met vakantie omdat dit beter uitkomt? Geen probleem.

➔ Gebruikmaken van onze spullen om de uitlaat van je eigen auto te vervangen? Natuurlijk.

➔ Hobbymatig sleutelen in onze werkplaats? Ga je gang.

➔ Gesponsord worden als deelnemer aan ons trekker-trek team? Doen we.

Over deze vestiging

Akkerbouwers en bollentelers, dat is waar de focus ligt bij onze vestiging in Nieuwe-Tonge. Wij verzorgen leveringen van nieuwe landbouwvoertuigen, lossen storingen op en voeren regulier onderhoud uit voor onze klanten. Deze werkzaamheden voeren we daarnaast ook uit voor onze klanten op gebied van tuin en park. We zijn een team van totaal 8 medewerkers, waardoor we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Korte lijnen, veel kennis en de ambitie om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Dat is waar team Nieuwe- Tonge voor staat. De gezelligheid? Die creëren we zeker op onze borrels en teamuitjes!

Ben jij geïnteresseerd?

Magazijn Medewerker

 • mei 23, 2024
 • 40 uur
 • Vestiging Nieuwe-Tonge

WIL JIJ IN CONTACT KOMEN MET ONZE RECRUITER? BEL OF MAIL NAARFunctie:magazijnmedewerker
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kraakman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Magazijn Medewerker Kraakman 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures