Kennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Iepenlaan 10, 3241BG Middelharnis

Aanvraag voor bouwvergunning

De gemeente heeft op 2 januari 2024 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z2023-00226 voor een omgevingsvergunning betreffende het uitbreiden van een woning en plaatsen dakkapel op locatie Iepenlaan 10, 3241BG Middelharnis te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen: •het bouwen van een bouwwerk   Deze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Tegen het verlengen van de beslistermijn kunnen geen bezwaren worden ingediend. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Middelharnis. Bekijk alle Bekendmakingen Middelharnis in .

https://middelharniskrant.nl/bekendmakingen-middelharnis/

Deel dit bericht:

Redactie Middelharniskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Middelharniskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Middelharnis.

Gerelateerde berichten