Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Spuistraat 20, 3241CZ Middelharnis

Aanvraag voor bouwvergunningomgevingsvergunning

De gemeente heeft op 24 januari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00304 voor een omgevingsvergunning betreffende het verbouwen van een woning op locatie Spuistraat 20, 3241CZ Middelharnis. De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende onderdelen: •het bouwen van een bouwwerk •handelen in strijd met de ruimtelijke regels Inzage De stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Bezwaarmogelijkheid Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken en eindigt op 11 maart 2024. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Middelharnis. Bekijk alle Bekendmakingen Middelharnis in .

https://middelharniskrant.nl/bekendmakingen-middelharnis/

Deel dit bericht:

Redactie Middelharniskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Middelharniskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Middelharnis.

Gerelateerde berichten