Vacature Gemeenteleden

Gemeenteleden in Oude-Tonge

Diaconale werkgroep

In onze gemeente is een groep vrijwillig(st)ers, die aan oudere of hulpbehoevende gemeenteleden een helpende hand wil bieden of een bezoekje wil brengen.

Bezoek / hulp
Te denken valt aan boodschappen doen, medicijnen ophalen, begeleiden naar het ziekenhuis, gezelschap houden, enzovoorts. Maak gerust gebruik van deze diensten!.

Bezoek na ziekenhuisopname
Gemeenteleden die na een ziekenhuisopname thuiskomen worden door iemand van de diaconale werkgroep bezocht. De thuiskomst dient wel gemeld te worden aan predikant of wijkouderling.

Open middagen voor ouderen en alleenstaanden
Vanaf september t/m juni wordt twee keer per maand op de dinsdag een open middag georganiseerd voor ouderen en alleenstaanden. Op deze middag staat de onderlinge ontmoeting centraal: een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee, samen een spelletje doen of creatief bezig zijn.

Welkomstbezoek
Via de SMRA ontvangt de kerkenraad bericht als er nieuw ingekomen gemeenteleden zijn. Als u nieuw bent In onze gemeente wordt u zo spoedig mogelijk bezocht door iemand uit de diaconale werkgroep.


Psycho Pastorale Hulpverlening
Vanuit de diaconale werkgroep zijn mensen inzetbaar om deze hulp te verlenen. Zij bezoeken mensen die met iemand in vertrouwen willen praten om hun zorgen te delen. Zij werken onder strikte geheimhouding, dat betekend dat u zich kan uiten in een veilige omgeving. Als u behoefte hebt aan een gesprek neem dan contact op met de predikant of uw wijkouderling, die u door kunnen verwijzen naar deze hulpverleners.Functie:gemeenteleden
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hervormde Gemeente Oude-Tonge via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Gemeenteleden Hervormde Gemeente Oude-Tonge 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures