GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Vingerling 7 en 9, 3241EB Middelharnis

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 8 december 2023 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z2023-00141 voor een omgevingsvergunning betreffende het veranderen van de horeca categorie op locatie Vingerling 7 en 9, 3241EB Middelharnis te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:•handelen in strijd met de ruimtelijke regelsDeze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Tegen het verlengen van de beslistermijn kunnen geen bezwaren worden ingediend. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Middelharnis. Bekijk alle Bekendmakingen Middelharnis in .

https://middelharniskrant.nl/bekendmakingen-middelharnis/

Deel dit bericht:

Redactie Middelharniskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Middelharniskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Middelharnis.

Gerelateerde berichten