GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Doetinchemsestraat 39, 3241AA Middelharnis

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 11 januari 2024 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning betreffende het plaatsen van een dakkapel op locatie Doetinchemsestraat 39, 3241AA Middelharnis. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00027. De aanvraag betreft:•Bouwactiviteit (omgevingsplan)ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. De gemeente kan de termijn één keer verlengen met zes weken. De gemeente kan de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Deze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Middelharnis. Bekijk alle Bekendmakingen Middelharnis in .

https://middelharniskrant.nl/bekendmakingen-middelharnis/

Deel dit bericht:

Redactie Middelharniskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Middelharniskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Middelharnis.

Gerelateerde berichten