GEMEENTEBLADKennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning nabij Oudelandsedijk 69, 3241LL Middelharnis

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 15 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00249 voor een omgevingsvergunning betreffende het plaatsen van een bewegwijzeringsbord tbv het nieuwe hospice op locatie nabij Oudelandsedijk 69, 3241LL Middelharnis. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:•het bouwen van een bouwwerkInzageDe stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis.BezwaarmogelijkheidIndien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken en eindigt op 4 april 2024. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Middelharnis. Bekijk alle Bekendmakingen Middelharnis in .

https://middelharniskrant.nl/bekendmakingen-middelharnis/

Deel dit bericht:

Redactie Middelharniskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Middelharniskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Middelharnis.

Gerelateerde berichten