Vacature Gedragsdeskundige Psycholoog/Orthopedagoog

Gedragsdeskundige Psycholoog/Orthopedagoog in Middelharnis

Sluitingsdatum: 19-06-2024

Gedragsdeskundige (Psycholoog/Orthopedagoog)


WO Goeree - Overflakkee

Goeree - Overflakkee

24 uur, jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband FWG 60 €3768,00 - €5477,00 / FWG 65 €4269,00 - €6446,00

Wat ga je doen?
Als gedragsdeskundige ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de mediatieve begeleiding en behandeling van cliënten. Je verricht werkzaamheden zoals psychodiagnostiek en advies, het opstellen van behandelplannen en het uitvoeren van een behandeling op maat. Daarnaast draag je bij aan de verdere ontwikkeling van expertiseteams, multidisciplinaire behandelmogelijkheden, beleid en deskundigheidsbevordering van medewerkers. Je hebt nauw contact met de cliënt en zijn netwerk. Je werkt met collega gedragsdeskundigen, GZ-psycholoog en toegepast psycholoog samen in een cluster om de ondersteuningsvragen te beantwoorden.

Waar ga je werken?
We zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Goeree Overflakkee.
De ondersteuningsvragen in deze regio zijn uiteenlopend: er is zowel kennis gewenst op het gebied van mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking tot aan mensen met een matige/licht verstandelijke beperking met bijkomende problematiek op het gebied van bijvoorbeeld psychiatrie en/of verslaving. De cliënten wonen op een woongroep of op een appartement met begeleiding.

Je valt onder de vakgroep Gedragsdeskundigen, onderdeel van het Expertisecentrum Zuidwester (ECZ). Hierin werk je nauw samen met andere specialisten. In de regio maak je deel uit van een team van behandelaren die multidisciplinair samenwerken om de ondersteuningsvragen van de cliënten te beantwoorden. Er is ruimte voor initiatieven, persoonlijke groei en ontwikkeling en deskundigheidsbevordering.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je hebt een universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie met basis aantekening diagnostiek afgerond.
 • Je hebt werkervaring en affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking met diverse hulpvragen, bijvoorbeeld vanuit een ernstige meervoudige beperking, lichte verstandelijke beperking met bijkomende psychosociale en/of psychiatrische problematiek.
 • Je bent in het bezit van actuele kennis en ervaring met de juridische kaders (WZD).
 • Je hebt kennis van methodieken als LACCS, CGW, en/of BOL die bij Zuidwester gehanteerd worden in de ondersteuning aan de cliënten of bent bereid je hierin te scholen.
 • Je bent een gedreven, enthousiaste en stevige persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en daarnaast met betrokkenen de behandeling van en/of ondersteuning aan cliënten vorm kan geven en de kwaliteit van zorg weet te bevorderen
 • Adviezen aan teams en (individuele) begeleiders kun je met enthousiasme overbrengen. Je kunt ze motiveren tot kwaliteitsverbetering en daarmee de kwaliteit van leven van cliënten verhogen.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris van maximaal €5.370,- (FWG-schaal 60) of € 6.320,- (FWG 65) bruto per maand, CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en/of ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 19 juni via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met (Gedragsdeskundige) via of Gitta Kleinjan (Vakgroep voorzitter Gedragsdeskundigen) via . Geschikte kandidaten zullen direct uitgenodigd worden voor een oriënterend gesprek.
Functie:gedragsdeskundige orthopedagoog psycholoog
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5370 – 5370
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Gedragsdeskundige Psycholoog/Orthopedagoog Zuidwester 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures