Vacature CO-Assistent

CO-Assistent in Hellevoetsluis

Huisartsenpraktijk Helius MC Logo

Co-assistent

Co-assistenten van het Erasmus

Helius MC is trots deel uit te maken van het academisch huisartsennetwerk van het Erasmus MC in Rotterdam, wat inhoudt dat wij regelmatig de toekomst van de geneeskunde in huis hebben in de vorm van co-assistenten.

Deze co-assistenten, die zich in de laatste fase van hun artsenopleiding bevinden, voeren onder begeleiding van onze huisartsen eigen spreekuren uit. Zij krijgen zo de kans om hun kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen, terwijl ze nauw samenwerken met de huisartsen die hun werkzaamheden superviseren.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

Voor patiënten betekent dit dat zij toegang krijgen tot de beste zorg, zoals u dat van ons gewend bent. Het kan dus voorkomen dat een assistente voorstelt om een afspraak bij de co-assistent in te plannen, of dat een huisarts vraagt of de co-assistent mag meekijken tijdens uw consult.

Uiteraard respecteren wij volledig als patiënten de voorkeur geven om hun zorgvragen direct met hun eigen huisarts te bespreken. Uw comfort en vertrouwen staan bij ons altijd voorop, en we moedigen u aan uw voorkeuren vrijuit te delen.

Helius MC

Schelpenpad 2b
3225 BZ Hellevoetsluis

T
EFunctie:co-assistent
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Helius MC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. CO-Assistent Helius MC 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures