Vacature Autoverkoper

Autoverkoper in Spijkenisse

Dit ga je doen

Jij bent geen gewone Autoverkoper; jij helpt klanten aan een op maat gemaakte auto om hun mobiliteit te behouden. Met jouw uitgebreide expertise en in samenwerking met technische adviseurs en monteurs, geef jij gedetailleerd advies over de verschillende mogelijkheden en aanpassingen die voor een voertuig beschikbaar zijn.

Naast het verkopen van auto's, fungeer je als de echte contactpersoon voor jouw klanten. Je houdt de voortgang van het aankoopproces nauwlettend in de gaten en geeft regelmatig updates over de status van de aankoop door aan de klant. Dit zorgt ervoor dat je altijd nauw betrokken blijft bij het hele proces en klanten zich goed geïnformeerd voelen.

Wanneer er klachten zijn of reparaties nodig zijn, ben jij degene die precies weet wie de juiste persoon voor de klus is, of het nu gaat om regulier onderhoud of meer specifieke reparaties. Jouw rol als Autoverkoper strekt zich verder uit dan alleen verkoop; je zorgt voor een persoonlijke benadering waarbij je de wensen en behoeften van de klant centraal stelt. Dit betekent dat je niet alleen aandacht hebt voor de technische aspecten van het voertuig, maar ook voor de persoonlijke omstandigheden van de klant.

Kortom, als Autoverkoper ben jij veel meer dan een verkoper; je bent een adviseur, een contactpersoon en een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om klanten te helpen met hun mobiliteitsbehoeften.


Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is dé specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen, autoaanpassingen en het verbeteren van toegankelijkheid. Ze zetten mensen centraal, of het nu gaat om senioren of mensen met een beperking. Hun belangrijkste doel is de vrijheid van hun klanten te waarborgen.

Je werkdag is van 08.00 tot 17.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. 

Dus, heb je een passie voor vierwielers en past het adviseren en meedenken met andere goed bij jou? Solliciteer dan nu en wie weet sta jij binnenkort te shinen in de showroom!

Dit krijg je

  • Salaris tot €4050,- afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Per direct in dienst bij de werkgever
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld 
  • Reiskosten van min €0,21 cent per kilometer 


Functie:Autoverkoper
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:2950 – 4050
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31103167480. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Autoverkoper Raaak Personeel 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures