Vacature Assistent Filiaalmanager

Assistent Filiaalmanager in Rijswijk Zh

Kringloopwinkel Den Haag

 • Alles over goederen
  • Innamevoorwaarden
  • Goederen brengen
  • Goederen ophalen
 • Over Kringloop Den Haag
  • Goede doelen

Assistent filiaalmanager, 36 uur

Ben jij die winkeltopper die wij zoeken? Degene die het leuk vindt om én commercieel bezig te zijn én mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden? Schroom dan niet om verder te lezen!

Wij zijn op zoek naar een assistent filiaalmanager - 36 uur per week


Bedrijfsprofiel:
Kringloop Den Haag is opgericht in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote,
professionele organisatie. Kringloop Den Haag heeft meerdere wagens, 10 winkels, ongeveer 250 medewerker. De winkels zijn verspreid in Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Leidschendam en Delft.
Kringloop Den Haag is een groeiende organisatie, is erkend als leer/werkbedrijf en sinds 2018 gecertificeerd volgens het officiële keurmerk Kringloopbedrijven Nederland.

Afdeling:

De winkels worden geleid door de filiaalmanagers en de assistent managers. De teams bestaan verder uit medewerkers in diverse leerwerk- en ontwikkeltrajecten, taalstagiaires, taakgestraften en vrijwilligers. Onze filiaalmanagers en assistent managers hebben een grote affiniteit met het werken met en ontwikkelen van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

De assistent filiaalmanager ondersteunt de manager in zijn taken en verantwoordelijkheden en
draagt een verantwoordelijkheid t.a.v. de klanten, de medewerkers, de omzet, de winkel. Hij/zij
fungeert als hoofd kassière indien dit vereist is. De assistent filiaalmanager is verantwoordelijk bij
vervanging van de managers in de winkels.
Tevens fungeer je als assistent filiaalmanager als aanspreek- en adviespunt van de klanten, bepaal je
de prijs en verricht je de benodigde verkoophandelingen.
In deze functie werk je in één of meerdere winkel(s) in de regio Haaglanden.

Je hoofdtaken zijn:

- Het sorteren, beoordelen en prijzen van goederen; - Het actief benaderen van klanten en het geven van (aankoop)advies dan wel informatie aan
klanten. Daarbij ook aan het beantwoorden van hun vragen en doorverwijzen waar nodig; - Het overdragen van verkooptechnieken aan de winkelmedewerkers; - Het bedienen van de kassa waar nodig. Het opmaken van de kassa behoort tot de dagelijkse werkzaamheden - Het zorgdragen voor een representatieve inrichting en uitstraling van de winkel; - Het ondersteunen van de filiaalmanager en neemt de taken van de manager waar bij diens afwezigheid. Eén van deze taken is het openen en sluiten van de winkel; - Contact onderhouden met medewerkers van het hoofdkantoor (logistiek, Werken Sterkt, Front Office); - Het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen met weinig werkervaring.
-Het geven van uitleg en het motiveren van alle medewerkers. Het Bespreken van de begeleiding en voortgang, indien van toepassing, met betrokkenen.

Voor de functie assistent filiaalmanager gelden de volgende functie-eisen : - Winkelervaring; - Meedenken in commerciële beslissingen; - Leiding kunnen geven; - Uiting kunnen geven aan het feit dat we een leerwerkbedrijf zijn: het aansturen en
begeleiden van werknemers uit diverse trajecten en contact onderhouden met instanties; - Schriftelijk en mondeling kunnen rapporteren aan het management; - Flexibel inzetbaar zijn in de verschillende winkels van Kringloop Den Haag; - Actief deelnemen aan de maandelijkse overleggen; - Het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als assistent filiaalmanager bezit je de volgende competenties: - Flexibel inzetbaar en flexibel ten aanzien van je werktijden - bereid om in het weekend te
werken en geen 9-17.00 mentaliteit; - Stressbestendig; - Betrouwbaar; - Empathisch vermogen; - Signalerend; - Servicegericht en proactief; - Klantvriendelijk; - Je neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk; - Je lost de voorkomende dagelijkse problemen op.

Dit bieden wij:

- Allereerst een prettige, sociale werkomgeving in een leuk team; - De kans om je als professional verder te ontwikkelen binnen de organisatie; - Marktconform salaris volgens het CAO Branchevereniging Kringloopbedrijven NL; - Kringloop Den Haag is aangemeld bij pensioenfonds voor Detailhandel; - Een eerste contract voor bepaalde tijd, met als uiteindelijk doel een vast dienstverband; - Deelname aan de verschillende, leuke teamuitjes!

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uit maken van deze mooie organisatie? Schroom dan niet om jouw motivatie + C.V. te mailen en ontvang na de eerste maand werken een tegoedbon!


Neem contact op met (HR)
Tel.nummer:
Emailadres:

Over Kringloop Den Haag

Kringloop Den Haag is opgericht in 1992.

Functie:assistent filiaalmanager
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kringloop Den Haag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Assistent Filiaalmanager Kringloop Den Haag 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures