Vacature Ambulant Medewerker Wijkcentrum

Ambulant Medewerker Wijkcentrum in Middelharnis

Ambulant medewerker wijkcentrum

Zet jij je graag in voor een ander en heb jij een flexibele instelling?

Het Wijkcentrum in Middelharnis is op zoek naar een Ambulant Medewerker (2-5 uur per maand)

Als Ambulant Medewerker ben je als gastvrouw of gastheer het gezicht van het Wijkcentrum. De werkzaamheden kunnen per keer verschillen. Zo zul je de ene keer koffie en drankjes inschenken en de andere keer alleen het gebouw openen en sluiten. Hierdoor zal het aantal uren dat je per maand werkt verschillen (2-5 uur per maand).

Voor deze functie is het belangrijk dat je een sociale en klantgerichte instelling hebt. Tevens vragen wij dat je in de avonden beschikbaar bent. Als je in de omgeving van Sommelsdijk/Middelharnis woont is dat een pré.

Wij bieden jou een functie op oproepbasis met een mooi passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

Wil jij graag aan de slag als Ambulant Medewerker? Stuur dan jouw cv en motivatie naar *protected email* t.a.v. Marion Kieviet. Voor meer informatie kun je haar ook bellen via (optie 1).

Vind jij het leuk om met heel verschillende mensen in contact te komen en hen te helpen met administratieve taken? Sluit je dan aan bij ons team en maak het verschil in het leven van mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.Functie:ambulant medewerker wijkcentrum
Startdatum:26-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZIJN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Ambulant Medewerker Wijkcentrum Stichting ZIJN 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures