Vacature Afdelingsassistent

Afdelingsassistent in Dirksland

Afdelingsassistent Bestenwaerd

  • Werken bij
  • Afdelingsassistent Bestenwaerd

Uren per week: 12

Heb jij een passie voor het brengen van mooie momenten en woongenot? We zoeken namelijk een stralende afdelingsassistent op Bestenwaerd in Dirksland. Jouw dagen zijn gevuld met het schenken van persoonlijke aandacht, gezellige koffiemomenten en het neerzetten van vreugdevolle activiteiten.
Wat ga je doen?
Stel je voor dat je als afdelingsassistent werkt met Tim. Je ontdekt dat hij een passie heeft voor gitaarspelen. Je moedigt hem aan om zijn gitaar mee te nemen naar de gemeenschappelijke huiskamer waar jullie samen muziek kunnen maken.
Tijdens de jamsessie deelt Tim zijn favoriete nummers en vertelt hij muziek hem helpt om zich uit te drukken. Je luistert aandachtig naar zijn verhalen en geniet samen van de muziek. Aan het eind van de sessie bedankt Tim je voor de ondersteuning en de mogelijkheid om zijn passie te delen. Dit is slechts een klein voorbeeld van hoe jij als afdelingsassistent waardevolle momenten van verbinding creëert.
Naast dit soort persoonlijke momenten ondersteun je ook bij het bereiden van heerlijke maaltijden en zorg je voor een warm welkom aan bezoekers. Kortom, jouw rol is van onschatbare waarde voor een positieve sfeer op Bestenwaerd!
Wie ben jij?
- Je hebt het diploma helpende niveau 2 op zak
- Je hebt affiniteit met mensen met een beperking
- Je kunt je inleven in de behoeften van onze bewoners
- Je hebt passievol, warmhartigheid en geloofwaardigheid (onze kernwaarden) hoog in het vaandel staan
- Je houdt van afwisseling en veel interactie
- Je weet voor iedere bewoner een fijne, veilige sfeer te creëren
- Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken
Wat bieden wij?
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG25: 2093 - 2911 euro)
- Veel waardering en leuke extra's, zoals een eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling, MKSA, attentie op de Dag van de Verpleging en een prima km-vergoeding
- Volop kans om jezelf te ontwikkelen en iets voor een ander te betekenen
- Een baan bij een christelijke organisatie met korte lijnen
- Een vrolijke werkomgeving: een team waarin jouw positieve instelling en enthousiasme welkom zijn
- Veel vrijheden en eigen inbreng
- Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
Heb je vragen?
Neem dan contact op met , T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passievol, warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Kernwaarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitstralen! Bij Sjaloom Zorg staat plezier in het werk voorop. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:afdelingsassistent
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2911
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Afdelingsassistent Stichting Sjaloom Zorg 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures