Vacature Accountant

Accountant in Middelharnis

Accountant

Kom in contact

Ken jij als (aankomend) accountant alle ins en outs van het accountancy vak en beschik je ook nog over teamgevoel en ondernemerschap? Wil je bovendien werken bij een innovatief kantoor dat gericht is op de toekomst met een mooie klantenkring? Dan hebben wij elkaar gevonden!

Wat ga je doen?

Als accountant binnen onze vestiging Middelharnis stel je jaarrekeningen op en help je klanten hun (financiële) administratie te organiseren en te verbeteren. Ook initieer en realiseer je het opstellen van tussentijdse rapportages. Je inspireert en hebt oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van collega's. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, zorg jij ervoor dat je onze klanten proactief kunt adviseren.

De interne kant is zeker zo belangrijk in deze rol. Jouw doel: alle processen soepel laten lopen en cliënten ontzorgen door het aanleveren van tijdige en juiste informatie en met tal van bedrijfseconomische en fiscaal-juridische zaken. Als teamleider zorg je ervoor dat het accountancyteam in Middelharnis iedere dag opnieuw werkt aan verbetering van onze dienstverlening en resultaten boekt. Je weet hoe je het team kunt laten floreren en hoe je de planning altijd weer kloppend krijgt. Uiteindelijk zorg je er samen met je team voor dat onze klanten meer dan tevreden zijn.

Wie ben je?

Met jouw vakkennis, vermogen tot samenwerken en focus op de klant lever je werk af dat van hoge kwaliteit is weet je het team met enthousiasme aan te sturen. Jij hebt jouw dossiers en de kwaliteit goed op orde, jouw klanten zijn tevreden, de verschillende projecten heb je onder controle en collega's vinden het leuk om met je te werken. Flexibiliteit en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je je hoofd meestal koel weet te houden, want het kan soms hectisch zijn.

Je weet je vaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden. Je hoeft geen netwerker te zijn, wél degene die verbinding met zowel klanten als collega's weet te maken.

Waar kun je op rekenen?

Interessant en afwisselend werk met op termijn mooie doorgroeimogelijkheden. We kennen tal van groei- en carrièrepaden, ondersteund met opleidingen, trainingen en behulpzame collega's. Jouw nieuwe functie wordt gekenmerkt door brede dienstverlening, veel eigen verantwoordelijkheid en een menselijke benadering van zowel klanten als collega's.

Daarnaast kom je te werken in een gloednieuw, sfeervol ingericht pand waarbij (samen)werken een feest is.

Visser & Visser: Doen wat telt.

Visser & Visser biedt het volledige spectrum aan financiële en strategische dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. Met ruim 500 medewerkers en 16 vestigingen in Nederland bouwen we samen aan een platform voor ondernemerschap. Met cijfers als bron van inzicht, bieden we vanuit dit platform programma's voor persoonlijk leiderschap, teams en organisatiestrategie. Zo doen we er alles aan om ondernemers en hun ondernemingen vooruit te brengen.

Werk je bij Visser & Visser, dan kun je mensen echt vooruit helpen en een bijdrage leveren aan dat wat telt. Samen zorgen we ervoor dat ons werk ertoe doet. Wij geven jou het vertrouwen, de ruimte en de uitdaging om dit waar te maken. Dat doen we omdat we geloven in jouw talent. Omdat we ervan overtuigd zijn dat delen rijk maakt. En ook omdat we elkaar écht vooruit willen helpen.

Uiteindelijk is dat waar het om gaat…

Doen wat telt.

Vragen? Mail, app of bel met

Belastingadviseur / Vestigingsleider Middelharnis

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Salary€ 4.910 - € 8.180 o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Time32 - 40 uur
 • Vacation28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • LeasecarKeuze tussen leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • LunchVolledig verzorgde lunch op kantoor
 • EducationVolop opleidings -, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • DevicesEen laptop en telefoon + flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget voor een thuiswerkplek
 • Fietsleaseregeling
 • Marktconforme pensioenregeling

Wat wij van jou verwachten:

 • SkillsLiefde voor het vak
 • EducationEen (bijna) afgeronde opleiding AA of RA-opleiding
 • EducationHBO of WO accountancy of bedrijfseconomische opleiding

Onze mensen

Onze collega's zijn geen nummertje, maar mensen met unieke talenten.

De mensen die onderdeel zijn van het team hebben stuk voor stuk veel affiniteit met de agrarische sector. Het zijn professionals die echt een gesprekspartner voor de agrarische ondernemer kunnen zijn

- Martijn van Vianen, Accountant

Mijn werk draait niet om cijfers, maar om mensen. Samen met de klant ontdekken hoe we kunnen ontwikkelen

- Kees Hoek, Accountant

Functie:accountant
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4910 – 8180
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Visser & Visser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Accountant Visser & Visser 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures